Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
S6
S6
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 7 Kwi 2013, o 19:36 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Proponuję, aby do wakacji powstał serwer szósty the pride of taern.
Proponowałbym coś takiego. Jeśli w ankiecie wyraźna większość głosów głosowała by za powstaniem serwera szóstego(65%) to do wakacji powstałby s6. Co wy na to?? |
10 Kwi 2013, o 14:34 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Niedawno powstał s5 - 12.12.2012
Jeśli będzie w planach s6 administracja zapewne wcześniej o tym poinformuje na forum. Takie tematy niczego nie przyśpieszą. _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
10 Kwi 2013, o 14:35 |
|
Walczący z drzewcami
|
jak zapelnisz reszte serwerow bede na tak
_________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa Dzieki. Wszystkim. |
10 Kwi 2013, o 14:36 |
|
Chodząca legenda
|
A było 4 miesiące spokoju...
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
10 Kwi 2013, o 14:45 |
|
Zabójca Tilsai
|
zulwik już nie grasz na francuskim?
_________________ We are all the same, players in the game. |
10 Kwi 2013, o 15:29 |
|
Walczący z drzewcami
|
uff.. nareszcie doczekałem się tematu o s6...
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
10 Kwi 2013, o 15:35 |
|
Administrator
|
zulwik103 napisał(a): Jeśli w ankiecie wyraźna większość głosów głosowała by za powstaniem serwera szóstego(65%) to do wakacji powstałby s6. Co wy na to?? Jestem na tak koperek napisał(a): zulwik już nie grasz na francuskim? Nie gra, bo go zbanowali niegodziwcy za bycie Polakiem. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
10 Kwi 2013, o 16:14 |
|
Błądzący w Tunelach
|
a ja jestem za "nie". Gram na s5 i wg mnie aktywnych graczy jest mało. Jak sie patrzy na gildie to top 20 gra, poniżej juz raz na jakis czas wchodzą...
_________________ Icegirl S4 ryc expiący na mokrych 40 OFF Mielony i Schabowy IceG/Artemidkaa S5 Łuk 114+ Avalon X |
13 Kwi 2013, o 00:26 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Icegirl napisał(a): a ja jestem za "nie". Gram na s5 i wg mnie aktywnych graczy jest mało. Jak sie patrzy na gildie to top 20 gra, poniżej juz raz na jakis czas wchodzą... obstawiam iż się mylisz na s5 bardziej poszły grupki znajomych z innych serwerów i oni po prostu urzywaja ts/priv/gildiowy. i po prostu nie piszą na ogólnym głosował nie będę bo temat raczej nie do głosowania a do zamknięcia |
13 Kwi 2013, o 01:26 |
|
Uczeń Simona
|
Myśle ze bez sensu ponieważ był niedawno serwer 5 wprowadzany
_________________ Kalazakk Dr 61 LvL Wciąż rośnie S1 |
13 Kwi 2013, o 06:59 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 66 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |