![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Poty
Poty
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Kwi 2013, o 16:44 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Ashbull napisał(a): z strasznych nudów wymyśliłem sobie pomysł. Proponuje szybkie potowanie tzw. śpieszy się nam i nie chce mi się klikać eq i potać, więc moja propozycja jest taka że obok hp/many/kondycji był obrazek potów http://scr.hu/3mw/yxz90. w opcjach można było by wyłączyć/włączyć tą opcje, a jeżeli ktoś nie ma np małych butelek kondycji to nie będzie pokazany obrazek tej butelki może głupie ale cóż ![]() ja tez jestem za dobry pomysl bo wkuza to ciongle przenoszenie na postac |
10 Kwi 2013, o 16:58 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Takie szybkie poty to byłaby jedna z lepszych zmian od dłuższego czasu. Nawet nie chodzi o samego siebie, ale potać ogara to dopiero koszmar
Wysyłane z tapaciaka2 |
10 Kwi 2013, o 21:08 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 4 Kwi 2013, o 18:03 Posty: 21 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Soan ![]() |
Hmm, no pomysł wydaje się być OK, takie hotkey'e które przedstawił Developer to byłaby fajna sprawa:) Jestem za.
_________________ Cham dla chama, człowiek dla człowieka. |
10 Kwi 2013, o 21:17 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 10 Kwi 2013, o 16:44 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
zgadzam sei dobry pomysl bo meczy to ciongle przenoszenie na postac pota jestem za w 100%
|
15 Kwi 2013, o 09:27 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
zuleee napisał(a): zgadzam sei dobry pomysl bo meczy to ciongle przenoszenie na postac pota jestem za w 100% Mnie męczy Twoja ortografia... Co do pomysłu, to jest całkiem całkiem, gdzieś chyba kiedyś był taki na forum. A wspominali też że nie można zrobić skrótów numerycznych, a szkoda. |
15 Kwi 2013, o 18:10 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Maj 2012, o 12:32 Posty: 298 Miejscowość: Starogard Gdański Podziękowano: 64 razy Otrzymanych podziękowań: 41 razy Nick w grze: Stachubrach ![]() |
Ciekawy i napewno przydatny bajer. Jestem za
![]() _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF ![]() Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. ![]() Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
15 Kwi 2013, o 18:12 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Przecież mozna wykorzystac juz istniejace 3 paski (hp/mana/konda). Klikasz i sie uzupełnia
![]() Co do "elementu zrecznosciowego" - wprowadzenie gotowych ustawien pa tez kiedys bylo krytowane:), teraz sobie nie wyobrazam grac w inny sposob. _________________ S1 -Sunny MO-62 , DzikiDr Druid-47 , DzikiVD Voodoo-44 S2 - Theodorus vd-135+ lvl ON, |
15 Kwi 2013, o 23:34 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Dobry pomysł ale mniejsza wielkość żeby była
_________________ Kalazakk Dr 61 LvL Wciąż rośnie ![]() S1 |
21 Kwi 2013, o 17:42 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |