Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
weekend epicki
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Kwi 2013, o 07:18 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
dzisiaj chciałbym zaprezentować rubrykę z rzeczami takimi jak ayol , martumal i derlingi
zalety -łatwo i tanio możesz kupić np derling -nie będziesz miał kłopotów z kupnem ten weekend będzie się odbywał 2 1 weekend miesiąca np 6,7 kwietnia 4,5 maja |
|
12 Kwi 2013, o 07:34 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
nie rozumiem
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
|
12 Kwi 2013, o 07:36 |
|
|
Uczeń Heremona
|
chodzi mu o to ze chyba w sklepie pojawi się jakiś rar w ciagu tego "weekendu"
pomysł z sfgame... _________________ _______ |
|
12 Kwi 2013, o 07:42 |
|
|
Administrator
|
kup123 napisał(a): -łatwo i tanio możesz kupić np derling -nie będziesz miał kłopotów z kupnem Czy Ty zdajesz sobie w ogóle sprawę z tego co to jest przedmiot Legendarny? Po rarach jakie wymieniłeś, na dodatek z błędami, wnioskuję, że grę dopiero zacząłeś. Zanim wpadniesz na kolejny genialny pomysł proponuję, abyś trochę wczuł się w jej klimat, poznał założenia. @MaxMar Dzięki, też nie rozumiałem na początku. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
12 Kwi 2013, o 11:29 |
|
|
Uczeń Simona
|
Przedmiot legendarny w sklepie ?
Nie przejdzie _________________ Kalazakk Dr 61 LvL Wciąż rośnie S1 |
|
13 Kwi 2013, o 07:38 |
|
|
Administrator
|
Rar to przedmiot losowo dropiony przez graczy - wrzucając go do sklepu nawet na jeden dzień przedmiot ten traci wg mnie znaczenie legendarnego.
Pomysł nie ma szans na realizacje. _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
|
13 Kwi 2013, o 13:17 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 95 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |