Strona 4 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Notatnik
[IDEA] Notatnik
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
jestem za gdyz mozemy sobie podczas gry zapisac cos nie trzeba wyciagac kartek .mozna je pozniej zgubic POMYSL FAJNY
_________________ Nick: ProTesciowa Profesja: Ryc Level: 44 Server: 2 Bo w życiu są najważniejsze skille Ban :/ Powrót 30 sierpnia 2013 |
12 Kwi 2013, o 20:39 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ja jestem za będzie lepszy od tego w Windows bo będzie wszędzie gdzie się zalogujesz. Ale z tą płatnością to przesada, to powinno być za darmo.
|
12 Kwi 2013, o 21:14 |
|
Uczeń Simona
|
Pomysł był ale powinien być wprowadzony do gry
_________________ Kalazakk Dr 61 LvL Wciąż rośnie S1 |
13 Kwi 2013, o 07:14 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Oczywiście że "za". Można dane trzymać w chmurze (jak np. nasze składki gildyjne), u siebie (np. ceny przedmiotów), ale i tak znajdzie się zastosowanie - a to na szybko zapisać nick kupca, a to receptę na daną flaszkę.
Potrzebne, byle było łatwo dostępne i nie zawalało interfacu gry. W praktyce coś podobnego do forum gildii by wystarczyło, z limitem np. 10 "postów". Limit objętości oczywiście potrzebny, nie tylko z powodów programistycznych (patrząc na forum, posty trzymane są chyba w tablicy i odczytywane jako zmienne), ale też praktycznych (żeby ktoś sobie dzieł zebranych Mickiewicza nie wkleił, bo miejsce na serwie też kosztuje!). Może przycisk "notatki" w "Opcjach Konta" z mechanizmem podobnym do forum gildyjnego? _________________ "The meme for blind faith secures its own perpetuation by the simple unconscious expedient of discouraging rational inquiry" |
14 Kwi 2013, o 01:42 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Oczywiscie jestem na Tak. W tej chwili muszę na noob charze, ktory jest kanclerzem niskoprestizowej gildii, zapisywać notatki na jej forum, tylko dlatego ze te informacje pozostają w grze gdziekolwiek sie zaloguje.
Sam miałem ten pomysl juz dawno, ale nie bylo okazji o tym napisać. Miejmy nadzieję, ze zostanie to wprowadzone. _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
14 Kwi 2013, o 08:30 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Kwi 2013, o 01:10 Posty: 6 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Okrenis |
Jestem za
w takim razie od tego masz ankietę żeby oddać swój głos... do tego - nie odkopuj starych tematów! - ironka _________________ Okrenis Mag Ognia 61 Larkas |
28 Sie 2013, o 11:05 |
|
Administrator
|
Pomysł został zatwierdzony i czeka na wprowadzenie.
Przenoszę do Najlepszych. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
16 Paź 2013, o 12:36 |
|
Strona 4 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |