Strona 21 z 24 |
[ 234 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Postac VD
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Chodząca legenda
|
Czytając wasze posty dochodzę do wniosku, że sami nie wiecie co chcecie i gdzie leży problem...
Tu czytam, żeby wzmocnić juz i tak silne skille, z drugiej żeby dać buffa, z trzeciej że uroki słabo wchodzą, z czwartej że zręczność i tak nic nie daje, i tak dalej i tak dalej. Co jedna osoba to inny problem. Na szczęście jest kilka osób, które ładnie opisały problem i na ich wskazówkach będziemy się opierać obmyślając ewentualne zmiany. W najbliższym czasie przeprowadzimy testy. Wyniki tych testów nakreślą nam mniej więcej ogólny zarys problemu i zmian klasy VD. Podczas rozmowy na TS z heavenem padło parę pomysłów, zobaczymy czy uda się coś z tym pokombinować Co na pewno nie zostanie wprowadzone: 1. Buff dla VD - nie przed podklasami 2. Wzmocnienie już obecnych skilli - Vera, proszę, nie proponuj więcej szpil na 5 tur, grupowego otępienia i aury zabierającej PA |
|
13 Kwi 2013, o 15:44 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
dajcie spokoj już gram sheedem innym też polecam zrobić inna profke
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
|
13 Kwi 2013, o 17:08 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
SoadMaster napisał(a): dajcie spokoj już gram sheedem innym też polecam zrobić inna profke No tak, ja gram drutem teraz. Ale nie zmienia to faktu, że problem jest i jakoś trzeba go rozwiązać. Duży plus dla developera, że chociaż coś robi w tej sprawie. I też nie chce, żeby vd był overpower jak drut tylko żeby był zabierany na insty i był tam przydatny chociaż trochę bardziej niż teraz (mowa tu ofc o instach na end game). |
|
13 Kwi 2013, o 17:15 |
|
|
Uczeń Heremona
|
SoadMaster napisał(a): dajcie spokoj już gram sheedem innym też polecam zrobić inna profke Vd nie jest zrobiony po to, żeby nim nie grać. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
13 Kwi 2013, o 17:19 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Od pewnego momentu to tylko tu nabijacie sobie posty a tak to to nic innego nie wznosicie. Jedynie Nietoperz napisał posta z sensem, reszta to czysty spam.
Po prostu może czas dać im szanse i poczekać, co jak co ale wierzę HM i Developerowi iż zaczęli pracę nad VD. A do Was panowie pytanko, ile dacie sobie czasu ? _________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
|
13 Kwi 2013, o 18:45 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Basfau napisał(a): SoadMaster napisał(a): dajcie spokoj już gram sheedem innym też polecam zrobić inna profke Vd nie jest zrobiony po to, żeby nim nie grać. No to jestem za tym żeby jak ktoś by chciał stworzyć VD to wyświetlała się wielkie czerwone ostrzeżenie że vd jest do dupy i robie postać na własną odpowiedzialność bez plakania na forum. _________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
|
13 Kwi 2013, o 19:24 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Polecam postac druida miodzio sie gra mozna powiedziec az za latwo a jezeli chodzi o VD (niegram juz od 2 miesiecy szkoda nerwow i wyczekiwania na jakiekolwiek zmiany!!.
Dlatego ku zadowoleniu wiekszosci ekspertow nie grajacych ta profa koncze wycieranie klawiszy w temacie VD _________________ JA CHCE GRAĆ A NIE STAĆ>VD OFF TERAZ DRU 80+ LATARKA I bogiem TU JESTEM XD |
|
14 Kwi 2013, o 14:29 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Ja nie rozumiem jednego... Po co część z was pisze tu czym gra obecnie? Nie podoba wam się zmieniacie postać gracie czymś innym jesteście zadowoleni to po co wypowiadacie się dalej na temat VD?? Napisał HM że mają być niedługo zmiany, nikt wam nie odpowie kiedy dokładnie bo jak to sam HM napisał "nie zrobią nic na łapu-capu" Będą testy zapewne nie jedne po których dopiero się okaże, co ewentualnie można zmienić.. Więc wystarczy cierpliwie poczekać a temat radziła bym zamknąć bo nie wnosi już nic prócz kolejnych postów bez żadnego sensu
_________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
|
14 Kwi 2013, o 15:08 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Podpisuję sie pod tą piękną panią wyżej mnie. Musicie poczekać... chodź moim zdaniem w pvp VooDoo poprawek nie potrzebuje. Jak przyfuksi ukaże niejednego Barbarzyńcę w 1 rundzie. Co do rycerza- jest to prawy wojownik walczący w imieniu sprawiedliwości, nic dziwnego ze ciezko rzucić na niego klątwę.
"Prawy" bo widziałem niejednego bijacego ludzi o 50 lvli niższych _________________ piss. https://www.youtube.com/watch?v=AN7ImRR6IHs sub me |
|
14 Kwi 2013, o 17:19 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Dziękuje Ekipie Taerna i osobą które uczestniczyły w rozwoju tego tematu .
Problem został zauważony i będą podjęte działania co mnie bardzo cieszy . Czekam na podklasy i na buffka dla Vd . Wielkie DZ _________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu |
|
15 Kwi 2013, o 00:16 |
|
|
Strona 21 z 24 |
[ 234 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |