![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowy Rar!!!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Witam!
Chciałbym aby był nowy rar z Ichi. Typ: Peleryna. Nazwa "Greves" Drop: Ichition Statystyki: Moc+ 5 Wiedza+ 6 Hp + 90 Mana + 40 Lvl 40 + wymagana wieza + 50 - wymagana moc + 45 Opis: "Greves"- Super rar z bossa tak zwanego Ichitiona. Jest to Peleryna dla prof vd/mo/druid. Chciałbym żeby ten rar był dodany. Ponieważ był by to super rar. Pierwsza Peleryna rar na + 40lvl ( Pelerynki Całun Ludzkości - set Ludubójcy Nieliczmy) bo to nie rar. Myślę że fajnie byłoby mieć taki rar. Chciałbym żeby rar ten został dodany. Pozdrawiam: Walkorus |
15 Kwi 2013, o 13:23 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 24 Maj 2012, o 20:40 Posty: 129 Miejscowość: Bydgoszcz Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy ![]() |
Rarów też nie potrzebują...
_________________ "To nie bug. Tak ma być..." "Procenty działają" Pety dopracowane Podklasy zrobione |
15 Kwi 2013, o 13:25 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
A co potrzebują?
|
15 Kwi 2013, o 13:26 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Cytuj: Chciałbym żeby ten rar był dodany. Ponieważ był by to super rar.Myślę że fajnie byłoby mieć taki rar. A ja myślę że robisz se jaja ![]() ![]() A ja myślę że kończymy spamować - rzuff Co do tematu, zamykam, nie potrzeba takich pomysłów |
15 Kwi 2013, o 13:27 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 24 Maj 2012, o 20:40 Posty: 129 Miejscowość: Bydgoszcz Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy ![]() |
Poczytaj trochę forum, zorientuj się jakie podejście mają ludzie do różnych propozycji. Obadaj jakie pomysły przeszły.
Najlepiej jeśli pomysły będą łatwe do wprowadzenia. _________________ "To nie bug. Tak ma być..." "Procenty działają" Pety dopracowane Podklasy zrobione |
15 Kwi 2013, o 13:30 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |