Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Opcje edycji tekstu przy ShoutBox;ie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Witam.
Na SB jest możliwość edycji tekstu, emotikonki, kolory, wklejanie zdjęć etc. Mój pomysł polega na tym, żeby zrobić gdzieś panel z tymi wszystkimi opcjami edycji tekstu. Przykładowo: klikamy w napis nad czatem i wyświetlają nam się te opcje w okienku
Spoiler:
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
1 Kwi 2013, o 12:32 |
|
Uczeń Heremona
|
Temat stoi bez odpowiedzi 2tygodnie, więc odświeżam i czekam na komentarze.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
15 Kwi 2013, o 22:09 |
|
|
W tym pomyśle chodzi o dodanie edycji tekstu tak? Bo już nwm - piszesz że jest taka opcja a jej nie ma...
Jaki sens z tego płynie? Możesz poprawić się w kolejnej wiadomości, wprowadziloby zamęt, na SB za napisanie 3 wiadomości pod rząd ciężko dostać knebla...(chyba że to wyzwiska,totalny spam) Edit@ no to nie mógł napisać że chodziło mu o BBCode w takim wypadku nie ma to sensu, rozumiem że wszystkie komendy poza kolorami są łatwe do ogarniecia Ostatnio edytowany przez seba11pl, 15 Kwi 2013, o 22:45, edytowano w sumie 1 raz |
15 Kwi 2013, o 22:21 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
seba11pl napisał(a): W tym pomyśle chodzi o dodanie edycji tekstu tak? Bo już nwm - piszesz że jest taka opcja a jej nie ma... Jaki sens z tego płynie? Możesz poprawić się w kolejnej wiadomości, wprowadziloby zamęt, na SB za napisanie 3 wiadomości pod rząd ciężko dostać knebla...(chyba że to wyzwiska,totalny spam) Chyba go nie zrozumiales. Moim zdaniem (ale ja tez moge sie mylic) Basfau chodzi o panel edycji tekstu, ktory posiada mozliwosci zmiany koloru czcionki, dodawania emotek itp. Taki panel jest jak sie pisze wiadomosc na forum. Na prawo wybor koloru czcionki, na lewo emotikonki u gory jeszcze inne mozliwosci. Osobiscie uwazam, ze jest to zbedne. Shout box ma sluzyc do komunikacji, a nie do kolorowania i zabawy. Jak chcesz malowac to kup sobie kolorowanke w kiosku . _________________ Druid & Sheed |
15 Kwi 2013, o 22:34 |
|
Duma Forum!
|
Zgadzam sie z Druwsot. SB ma służyć do szybkiej wymiany informacji i to jest jego cel nadrzędny. Wszelkie wodotryski są zbędne.
|
16 Kwi 2013, o 08:12 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Kwi 2013, o 15:00 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Jak dla mnie pomysł fifty fifty. Z jednej strony nie są dla niektórych całkowicie potrzebne, a z drugiej całkiem fajnie się nimi pisze. (ale to już jak kto lubi)
______________ Voodooxus Czarni Rycerze s3 _________________ nick: DaveGrot lvl: 49 rośnie gildia: Templariusze serwer: 3 Dopóki wygrywasz, jesteś wygranym wszystkich przegranych... |
16 Kwi 2013, o 14:51 |
|
Uczeń Simona
|
może ujdzie, moze nie
nie spamuj! - ironka _________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
28 Kwi 2013, o 14:45 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 6 Kwi 2013, o 14:31 Posty: 10 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Renesco |
Jestem na nie
ty też nie ^^ - ironka |
28 Kwi 2013, o 15:10 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 100 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |