Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Hełm Niełaski-mała zmiana
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam serdecznie Od jakiegoś miesiąca jestem w posiadaniu Hełmu Niełaski. Z rękawiczkami i paskiem spisuje się świetnie,z łukiem by był lepszy zapewne. Ale nie w tym rzecz. Chodzi o to,że przez brak hp w tym hełmie czasem ciężko jest solować jakiegoś bossa... Przykładowo gdybym ten hełm założył na ducha ognia to prawie że samobójstwo(nie przez brak resków,mi chodzi wciąż o hp). Praktycznie każdy hełm rarowy/setowy ma hp(o Blasku nie wspomnę). Ryc ma w setowych hełmach hp(myślę,że sh nieco cierpi jak łuk,ale ma uniki co mu troszkę jednak pomaga to przeżyć.) Więc czy nie warto wprowadzić chociaż trochę hp w tym unikalnym,setowym hełmie? Nie chodzi mi od razu o liczby takie jak w garnku-gdzieś mniej więcej 50-100 hp. Trochę by to ułatwiło myślę,że nie tylko mi ale innym posiadaczom setu. Zapraszam do oceniania.
@down Hełm setowy służy bardziej jako odmiana ghaitarogu. Sam zapomniałem wspomnieć o tym hełmie. Garnek służy w większości na bossy,ten hełm do expa,czasem na słabszego bossa-ale strata praktycznie 200 hp to jednak nieco jest. _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed Ostatnio edytowany przez Stachubrach, 17 Kwi 2013, o 14:36, edytowano w sumie 1 raz |
17 Kwi 2013, o 14:30 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Sam decydujesz czy set czy Gathrill, jak setowy hełm nie odpowiada to biegaj w garnku...
_________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
17 Kwi 2013, o 14:34 |
|
Walczący z drzewcami
|
Dobrze powiedzane, sam wybierasz w czym chcesz chodzić. Nikt nie będzie wprowadzał zmian specjalnie dla jednej osoby, czy tylu ile tutaj się podpisze. Pomysł raczej nietrafiony.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
17 Kwi 2013, o 14:48 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Stachubrach napisał(a): @down Hełm setowy służy bardziej jako odmiana ghaitarogu. Sam zapomniałem wspomnieć o tym hełmie. Garnek służy w większości na bossy,ten hełm do expa,czasem na słabszego bossa-ale strata praktycznie 200 hp to jednak nieco jest. Skoro według Ciebie ten hełm służy do expa, to na bossy zakładaj garnek.I w czym problem...? |
17 Kwi 2013, o 15:12 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 83 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |