Strona 1 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czarne Pole Pod Koldami
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam.
Ostatnio dużo się mówi i pisze na temat przywrócenia "Mokrego" Moim zdaniem najlepsze miejsce na takie "Mokre" jest Tutaj: Proszę o Wasze opinie i wpisy pod tym postem może przy najbliższym upie coś uda się wykombinować i wprowadzić małą a zapewne Historyczną zmianę. Pozdrawiam Goły s3 Przeniosłem do Najlepszych, spotkało się z pozytywnym odbiorem, wrzucone na s0 i testowane - rzuff _________________ ... ::: Ryc 112lv -- IVincere aut mori ::: ... "Nie możemy cię zmusić do zrobienia czegoś, ale potrafimy sprawić, byś żałował, że tego nie zrobiłeś" Ostatnio edytowany przez Golas, 19 Kwi 2013, o 01:55, edytowano w sumie 1 raz |
|
18 Kwi 2013, o 03:27 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
POPIERAM XD
_________________ ..::SheeD 127::..Gildia Genesis::.. ..::Największy krytyk 13k::.. Aktualny nick w grze to "Bandit" |
|
18 Kwi 2013, o 03:33 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł jak najbardziej wart rozpatrzenia. Reasumując podoba mi się
_________________ fac fideli sis fidelis mors certa hora incerta fac te ipse felicem |
|
18 Kwi 2013, o 04:13 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Istnieją małże, ale takie coś to bardzo podobne jest do mokrych
Jest jedno primo: nad porządkiem wokół miasta czuwają koldy, tak jak strażnicy w Trentis, więc pewnie koldy nie chcą niechcianych potyczek Ale mimo wszystko popieram :] _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
18 Kwi 2013, o 07:03 |
|
|
Duma Forum!
|
Tak jak pomysł Kiddy rozważymy
|
|
18 Kwi 2013, o 07:32 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Myślę że administracja powinna pomyslec teraz troszkę o graczach z lv 80 + dlatego mój pomysł z czarnym polem jest wlasnie w tym miejscu a nie w alari gdzie lv 80+ rzadko kiedy się zapuszczają.
_________________ ... ::: Ryc 112lv -- IVincere aut mori ::: ... "Nie możemy cię zmusić do zrobienia czegoś, ale potrafimy sprawić, byś żałował, że tego nie zrobiłeś" |
|
18 Kwi 2013, o 07:38 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Lepsze miejsce na mokre jest przy koldach niż w alari w alari takie 100lvl będą bic 30 lvle a tam przynajmniej walki będą bardziej równe. Sam pomysł co do nowych morkych popieram ALE NIE W ALARI
|
|
18 Kwi 2013, o 08:08 |
|
|
Chodząca legenda
|
Bardzo dobry pomysł, jak najbardziej za.
Kolejnym krokiem mam nadzieję będzie wprowadzenie czarnych pól w miejscach respu czempów i wenda na zakręcie oraz płaskim i na nowej lodowej (wieża/jaskinia/most). _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
18 Kwi 2013, o 08:09 |
|
|
Duma Forum!
|
desacred napisał(a): Kolejnym krokiem mam nadzieję będzie wprowadzenie czarnych pól w miejscach respu czempów i wenda na zakręcie oraz płaskim i na nowej lodowej (wieża/jaskinia/most). o ile w ogóle pojawi się więcej czarnych to będą to lokalizacje albo w konwencji małż albo a la mokradła jednak w taki sposób zrobione, żeby dało się je ominąć - tak jak w pomyśle na górze. mam tylko jedną obawę związaną z tego typu lokalizacją - z chwilą gdy to zrobimy boczny czat pod Keme będzie miejscem prowokacji, wyzwisk, obraz itp. w znacznie większym stopniu niż obecnie. |
|
18 Kwi 2013, o 08:15 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Postawcie mi na środku białe pole z kamykiem, będę ich pilnować.
_________________ Żmijcia, ŁK 87 lvl [Ostlor] Kraldjur , MO 67lvl [Ostlor] Spelmastare, DT 45 lvl [Ostlor] |
|
18 Kwi 2013, o 08:18 |
|
|
Strona 1 z 4 |
[ 36 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |