Strona 1 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Uwięziony Pet - Ankietka (zakończona)
Uwięziony Pet - Ankietka (zakończona)
Autor | Wiadomość |
---|---|
|
Witam .
Może nie pomysł co sugestia. Dajecie do questa peta "Uwięziony" na początku jest on słabiutki i w sumie jak się na niego nie uważa to szybko pada . Ja widzę w nim potencjał , ale na lvl 50 + i nawet bardzo ostrożnie próbuję go podexpić ( żeby nie padł ) . Prośba : Wymyślcie jakąś możliwość zakupu/odzyskania tego peta . Wiem że można odkupić źródło od graczy ,ale na dłuższą metę jest to męczące. Nie jest to przecież problem prawda ? Plata lub zlecenie na przedmiot + plata Ostatnio edytowany przez zVirusowany 10 Maj 2015, o 12:53, edytowano w sumie 4 razy |
18 Kwi 2013, o 22:23 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To nie jedyny pet który wymaga dopracowania...
Jestem za _________________ "To nie bug. Tak ma być..." "Procenty działają" Pety dopracowane Podklasy zrobione |
18 Kwi 2013, o 22:51 |
|
Walczący z drzewcami
|
Też jestem za, ponieważ jest on inny od psów(wcale nie gorszy) ale padnie na wszystkim na czym ja expie^^
_________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
19 Kwi 2013, o 08:58 |
|
Administrator
|
A ja jestem przeciw.
Uważam, że niektóre pety powinny być jednorazowe, traktowane jako ciekawostka. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
19 Kwi 2013, o 11:47 |
|
Walczący z drzewcami
|
rzuff napisał(a): A ja jestem przeciw. Uważam, że niektóre pety powinny być jednorazowe, traktowane jako ciekawostka. A co Ci z takiego peta co zaraz padnie i już po nim ślad zaginął? Moim zdaniem albo zwiększyć jego staty pod psa i zrobić silniejszego skoro ma być 1-razowy albo dać możliwość kupienia nowego.. _________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
19 Kwi 2013, o 13:29 |
|
Administrator
|
Kij napisał(a): A co Ci z takiego peta co zaraz padnie i już po nim ślad zaginął? Pozostały wspomnienia Tak całkiem poważnie pet jest powiązany ściśle z questem, jego obecność jest tylko tymczasowa. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
19 Kwi 2013, o 13:46 |
|
Walczący z drzewcami
|
rzuff napisał(a): Pozostały wspomnienia Tak całkiem poważnie pet jest powiązany ściśle z questem, jego obecność jest tylko tymczasowa. Ale jeżeli ktoś chciałby go na dłużej mógłby wytrzymać, a nawet w tym q nic nie pomaga bo na 1 potworku z insty pada w 2 rundy... _________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
19 Kwi 2013, o 13:50 |
|
Walczący z drzewcami
|
to go wyexp na ichim do 50 i będzie koxem
_________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
19 Kwi 2013, o 13:51 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zakrzew napisał(a): to go wyexp na ichim do 50 i będzie koxem Próbowałeś z tym na icha iść?! Padnie jeszcze szybciej _________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
19 Kwi 2013, o 13:54 |
|
Walczący z drzewcami
|
Kij napisał(a): Zakrzew napisał(a): to go wyexp na ichim do 50 i będzie koxem Próbowałeś z tym na icha iść?! Padnie jeszcze szybciej Tak osobiscie mial on 40 lecz polegl przez czache i na ichim byl super _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
19 Kwi 2013, o 13:58 |
|
Strona 1 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 47 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |