Strona 3 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Uwięziony Pet - Ankietka (zakończona)
Uwięziony Pet - Ankietka (zakończona)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Kij napisał(a): Co komu robi problem to że będzie 1 pet dla low lvl więcej? Najlepiej to było by zmienić czarnego ogara na jakiegoś dystansowca bo po co 2 takie same? Zebys sie pytal ... Jest gacek wyexpiony jest 100 x lepszy od ogara _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
19 Kwi 2013, o 14:51 |
|
Walczący z drzewcami
|
Po 1 "Żebyś się pytała", po 2 są 2, ogary a jeden wystarczy.
_________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." Ostatnio edytowany przez Kij 19 Kwi 2013, o 17:28, edytowano w sumie 2 razy |
19 Kwi 2013, o 14:54 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nie walcz z wiatrakami Kij... Zakrzew używa słabych argumentów "nie rozumiesz że to pet questowy tylkoooo? nie puacz" itp.
Ale faktycznie - dodać ankietę by się przydało _________________ "To nie bug. Tak ma być..." "Procenty działają" Pety dopracowane Podklasy zrobione |
19 Kwi 2013, o 14:55 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Mar 2013, o 12:02 Posty: 89 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Naloko |
Jeśli już expić słabego peta, to trzeba iść na strasznie słabe potworki, ja mojego wilczurka trenowałam na goblinach (miał w tedy 14 lvl, a ja 26) i w 4/7 wieczorów (po 3/4 godziny) wbił 6 lvl, kolejne trzy wbił na komarach. Nudne i żmudne, ale gwarantuję, że przy dobrej strategii takie expienie sie opłaci.
_________________ Rany zadane na ciele, tak jak powiedzieli, w imie... Rany zadane sercu, są początkiem, końca! Rany zadane duszy, i ty wiesz, iż to wie gdzie moje... Rany zadane mojemu życiu, przeklinające głośno, niczym chaos! |
19 Kwi 2013, o 14:59 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Opłaci opłaci ale problemem jest też to jak sam to określiłeś żmudne expienie peta na słabych mobach... A niestety nie ma innej alternatywy żeby pety nadrabiały z expem
_________________ "To nie bug. Tak ma być..." "Procenty działają" Pety dopracowane Podklasy zrobione |
19 Kwi 2013, o 15:01 |
|
|
Wallace napisał(a): Uwięziony to ciekawa alternatywa dla innych petów Wszystko co zwiększa zainteresowanie graczy tą grą i nie zaburza równowagi jest dobre Więc jaki właściwie jest problem w pozwoleniu graczom posiadać tego peta dłużej niż do momentu kiedy padnie po raz pierwszy? I to powinna być sentencja tego temaciku Jak zwykle wypowiadacie się ... " bla...bla...bla ...po co ...nie pasuje ..." i.t.d. Niewielu tu przeczytało ze zrozumieniem moje wypociny jak widzę, ale nawet tych niewielu czyta się z przyjemnością . "Cie...ka...wo..stka" Jeeezu zrób sobie ss i obejrzyj po paru latach Gwarantuję humor przez cały wieczór Jeśli chodzi o expienie Uwięzionego: Expiłem na druidzie, ale dostał 2 krytyki, z bani i "odpłynął" w jednej rundzie Teraz próbuję go rycerzem ochraniac na ograch i jako tako daje radę. Teraz mam 4 źródła i przez jakiś czas napewno będę go testował Ankieta? hmm myślę,że to i tak nic nie da, ale taka mini... proszę . Dziękuję wszystkim biorącym udział w ankiecie. Może Ekipa przemyśli możliwość odradzania się Uwięzionego. W końcu 71% "za" to znaczy bardzo dużo. [edit 01,07,13] ...nie przemyślała. Pff i tak ekspię sobie tego "jednorazowego" petka tylko teraz z mniejszym entuzjazmem P.S. Ma tylko 4 dedy [edit 09,07,14] Dla zainteresowanych Pet expiony od czasu do czasu ma już
Spoiler:
I stwierdzam, że się nie myliłem. Jest taki jak myślałem .Przydatny dla "zwarciopostaciowych" prof W sumie dość udany pet ( na wyższych lvl ) i w miarę tani i co ważniejsze nie traci lvl po śmierci, ale coś za coś .Nie można skończyć questu, bo nie będzie go gdzie odrodzić [Edit 03,11,14]
Spoiler:
Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
19 Kwi 2013, o 16:59 |
|
|
??
Ostatnio edytowany przez zVirusowany 17 Maj 2015, o 13:20, edytowano w sumie 2 razy |
9 Maj 2015, o 12:48 |
|
Walczący z drzewcami
|
Gratulacje wytrwałości, ja bym tyle nie wytrzymał zwłaszcza że ten pet jest słaby
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
9 Maj 2015, o 13:37 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 12 Kwi 2015, o 12:13 Posty: 6 Miejscowość: Legnica Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: ScorpioDru |
Jestem za
_________________ O menda jedna, świnia przebrzydła, łysa pała! Ferdynand Kiepski o Marianie Paździochu |
9 Maj 2015, o 14:02 |
|
Walczący z drzewcami
|
A czy ten pet nie jest w tej chwili petem, który nie zdobywa expa?
|
9 Maj 2015, o 15:00 |
|
Strona 3 z 4 |
[ 37 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 79 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |