Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kolory napisów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Mój malutki pomysł dotyczy napisów i ich kolorów.
Na zimowej krainie często trudno zobaczyć ilość PA, która Ci zostaje: Kolor jakim napisana została liczba PA zlewa się zupełnie z tłem w walce, a w sytuacji rycerza na 1 PA, który musi buffować lub chronić, jest niewygodna. Kolejną sytuacja są kolory linków w dymkach podczas walk: Na jaśniejszym tle często trudno odróżnić czy ktoś wysyła pusty dymek czy wstawia link. Możliwe jest odnalezienie go w prawym górnym rogu ekranu, ale jednak dymek wyskakujący niemal na środku ekranu bardziej zwraca uwagę. Ogólnie mówiąc o krainie zimowej, utrzymana jest w jasnych kolorach, napisy są białe, w efekcie wszystko się ze sobą zlewa! Gdy okno gry jest zmniejszone nie sposób rozczytać cokolwiek. Również po dłuższym czasie gry sytuacja jest podobna. Gdyby dodać choć czarną obwódkę wokół sytuacja diametralnie by się zmieniła. Pozdrawiam - Bloody :) _________________ "Czy wiesz jaka jest definicja szaleństwa?" Bloody Druid - s4 |
20 Kwi 2013, o 21:41 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł mały, jak sam się wyraziłeś, ale dobry. Dość łatwe do wprowadzenia, a cieszy.
|
20 Kwi 2013, o 22:20 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Widze że ktoś o tym wreszcie napisał. Też mam częsty problem z czytaniem dialogu na np plaży, popieram.
_________________ s5: TeleTurkowy[turniejowy]-25lvl CreativBarb-28lvl |
20 Kwi 2013, o 23:07 |
|
Walczący z drzewcami
|
Pomysł świetny ja bym dodał zaraz po podklasach
_________________ Moment w którym zamykasz oczy na polu walki, jest momentem, w którym już ich nie otwierasz |
20 Kwi 2013, o 23:16 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Lut 2013, o 01:05 Posty: 8 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
wow naprawde fajny pomysł popieram
_________________ Nie zawsze trzeba wygrywać, czasem wystarczy że ktoś przegra |
20 Kwi 2013, o 23:34 |
|
Uczeń Simona
|
Dobry pomysł napewno sie przyda a mała zmiana
_________________ Kalazakk Dr 61 LvL Wciąż rośnie S1 |
21 Kwi 2013, o 07:46 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Kwi 2013, o 15:00 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
BARDZO DOBRY POMYSŁ.
_____________ Voodooxus Czarni Rycerze s3 _________________ nick: DaveGrot lvl: 49 rośnie gildia: Templariusze serwer: 3 Dopóki wygrywasz, jesteś wygranym wszystkich przegranych... |
21 Kwi 2013, o 09:37 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Popieram
_________________ To, co mnie nie zabije, to wzmocni... |
21 Kwi 2013, o 09:50 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Rozwiązanie ? pisac na /t ... i po sprawie
_________________ Sheed KaishaN Duneb Archer FakeBitti HC 1 Miejsce na turku 3vs3 msl 129 http://scr.hu/0hf8/5ltn5 http://scr.hu/0hf8/cvxok Czerwiec 14 2013r. |
21 Kwi 2013, o 09:54 |
|
Uczeń Simona
|
Pisanie przed każdą wiadomości
Kod: /t Z drugiej strony problemów innych nie rozwiązuje... Do tego dokładając te wiadomości widzi tylko Twoja drużyna. _________________ "Czy wiesz jaka jest definicja szaleństwa?" Bloody Druid - s4 |
21 Kwi 2013, o 10:19 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 61 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |