![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Usunięcie kogoś :)
Usunięcie kogoś :)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
![]() |
Błagam raz jeszcze, odbanujcie go, niech się zajmie grą i zniknie z forum!!
Ten pomysł nie rozwiązuje ani 1 problemu, bo problem który niby miałby rozwiązywać, defacto nie istnieje. _________________ "Plany. Zrobimy te podklasy! Nie ma bata. Ciągle nam wyskakuje coś innego, ale obiecujemy: słowo Taernijczyka! Podklasy będą i to już w przyszłym roku. Słowo!" Torgerd 17.12.2012 |
27 Kwi 2013, o 17:47 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Spakie napisał(a): Zagłosowałem na nie, ponieważ uważam to za zbędną opcję. Jak nie możesz wejść na klapę na zamku bo zasłonili ją gracze, to po prostu kliknij na któregoś z nich i daj opcję dołącz do drużyny i będziesz na klapie. Nie wbijesz do niego jeśli ma włączony odpoczynek, a tym samym znajdziesz się na żółtym polu. Jeśli chodzi o npc to tak jak już wspomniałeś można kliknąć na napis w lewym dolnym rogu. Nie że nie mogę wejść na klapę, tylko zejść przez klape na dół... ![]() _________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
27 Kwi 2013, o 18:12 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
PJK napisał(a): Spakie napisał(a): Zagłosowałem na nie, ponieważ uważam to za zbędną opcję. Jak nie możesz wejść na klapę na zamku bo zasłonili ją gracze, to po prostu kliknij na któregoś z nich i daj opcję dołącz do drużyny i będziesz na klapie. Nie wbijesz do niego jeśli ma włączony odpoczynek, a tym samym znajdziesz się na żółtym polu. Jeśli chodzi o npc to tak jak już wspomniałeś można kliknąć na napis w lewym dolnym rogu. Nie że nie mogę wejść na klapę, tylko zejść przez klape na dół... ![]() No raczej aż tylu ludzi to nie ma żeby zablokowali całą klapę, tym bardziej że chyba nawet jedno pole nad jeszcze działa żeby przejść w dół. |
27 Kwi 2013, o 18:16 |
![]() |
![]() |
|
Carrot napisał(a): Ja przez przypadek dałem tak, ale jestem na nie ![]() KUR...de wy jesteście noobami czy udajecie??? a moze czytać ze zrozumieniem nie potraficie.... Zapraszam do przeczytania mojego pomysłu ponownie. To, że klikne dwa razy na kogos to ja wiem. chodzi z przykładowe zejście przez klape do podziemi a nie wejście NA klapę. Serio czy udajesz noba.. ? _________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
27 Kwi 2013, o 18:16 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Carrot napisał(a): No raczej aż tylu ludzi to nie ma żeby zablokowali całą klapę, tym bardziej że chyba nawet jedno pole nad jeszcze działa żeby przejść w dół. PJK napisał(a): KUR...de wy jesteście noobami czy udajecie??? a moze czytać ze zrozumieniem nie potraficie.... Zapraszam do przeczytania mojego pomysłu ponownie. To, że klikne dwa razy na kogos to ja wiem. chodzi z przykładowe zejście przez klape do podziemi a nie wejście NA klapę.Serio czy udajesz noba.. ? Zapraszam do przeczytania mojego komentarza. PS: serio taki jesteś czy udajesz takiego noba? I nie pisz cały czas pogrubioną czcionką.. @ten poniżej: no tak, jak zawsze jeden argument, jesteś debilem itp, nawet bez uzasadnienia... Ostatnio edytowany przez Carrot, 28 Kwi 2013, o 09:51, edytowano w sumie 1 raz |
27 Kwi 2013, o 18:23 |
![]() |
![]() |
|
Carrot napisał(a): Carrot napisał(a): No raczej aż tylu ludzi to nie ma żeby zablokowali całą klapę, tym bardziej że chyba nawet jedno pole nad jeszcze działa żeby przejść w dół. PJK napisał(a): KUR...de wy jesteście noobami czy udajecie??? a moze czytać ze zrozumieniem nie potraficie.... Zapraszam do przeczytania mojego pomysłu ponownie. To, że klikne dwa razy na kogos to ja wiem. chodzi z przykładowe zejście przez klape do podziemi a nie wejście NA klapę.Serio czy udajesz noba.. ? Zapraszam do przeczytania mojego komentarza. PS: serio taki jesteś czy udajesz takiego noba? I nie pisz cały czas pogrubioną czcionką.. Z debilem pisac nie będę, bo najpierw zniży mnie do swojego poziomu,a potem pokona bo ma w tym wieksze doswiadczenie Autorowi nie polecam edytowania wpisów moderatora, odbije się to czkawką. Kolejne prowokacje w temacie spowodują rozdanie nagród zgodnie z regulaminem. -desacred _________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
27 Kwi 2013, o 18:41 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |