Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
balans dla DRUIDA ^^
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 11 Paź 2012, o 23:01 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
WITAM
do jakiego stopnia można wiecznie pogarszać Driuda...? Walka w PvP z każdą profesją wymaga ustawienia defa na dystans (mo - iskra, kulka, meteo, deszczyk; łucznik - wiadomo ; Vd - uderzenie cienia; ryc barba - kamień; sheed - haudoken, a Druid?? Może walnąć kamieniem zabierając -10 hp, ewentualnie Drut Snajper - Strzał z łuku - czyli około -40 hp. Druid wiecznie jest pogarszany przez co odechciewa się nim grać -.- Może warto byłoby pomyśleć nad jakimkolwiek skillem na dystans u tejże profesji (zamiast Wtapiania, które ma sens tylko na 0 lub 7). Dzięki POZDRO _________________ "Sprawiedliwości nie wymierza się z nienawiści. To celebracja człowieczeństwa." "Kiedy jest się przywódcą, odpowiada się za wszystko." |
27 Kwi 2013, o 20:31 |
|
Chodząca legenda
|
A czy druid z założenia ma bić? To typowy support, a nie nuker. Idz bez druida gdziekolwiek, jest śmiesznie. A widziałeś może inną profesję, która soluje modliszkę, valdaroga? Dzięki
ps - druid ma być osłabiony ze względu na pvp głównie 1.1. Pozdro _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
27 Kwi 2013, o 20:41 |
|
Uczeń Heremona
|
A korzo i oski ? Korzo unieruchamia postać, dobre przeciw: barbie, rycowi, sheedowi i ssaniu vd. Oski zmniejszają PA, a 3 PA to dość dużo, szczególnie gdy mamy zaledwie 12 bazowych. Dodatkowo oba zadają co ture dmg. Druid jest jedyną profesją, która posiada 2 de-buffy zadające turowe dmg.
Podsumując: druid to nie jedna, a 2 strefy ataku. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
27 Kwi 2013, o 20:41 |
|
Chodząca legenda
|
Nikt nie zabrania ci wrzucić pkt w zręczność i nosić łuk na switchu - masz już 3 strefy.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
27 Kwi 2013, o 21:03 |
|
Rejestracja: 11 Paź 2012, o 23:01 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ale obrażenia druida są śmieszne a bicie łukiem to nie jest dobry pomysł...
_________________ "Sprawiedliwości nie wymierza się z nienawiści. To celebracja człowieczeństwa." "Kiedy jest się przywódcą, odpowiada się za wszystko." |
27 Kwi 2013, o 21:06 |
|
Uczeń Heremona
|
VESemis napisał(a): Ale obrażenia druida są śmieszne a bicie łukiem to nie jest dobry pomysł... W zamian druid może się leczyć, nikt inny podczas walki nie ma takiej możliwości. Jak wspomniał Szymdaro: druid to nie nuker, on ma leczyć i rozdawać buffa. Po za tym: druid jak wrzuca korzo to inne profy mają mniej-bardziej zdegradowane dmg, a druid ich klepie i co pare rund leczy. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
27 Kwi 2013, o 21:18 |
|
Dobra rozumiem... Po prostu liczyłem na cokolwiek na dystans dla dr mam jednak nadzieję że druid nie będzie stopniowo pogarszany jak to się dotychczas dzieje.
Temat do zamknięcia. No to zamykam - rzuff _________________ "Sprawiedliwości nie wymierza się z nienawiści. To celebracja człowieczeństwa." "Kiedy jest się przywódcą, odpowiada się za wszystko." |
27 Kwi 2013, o 21:27 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 129 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |