![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
balans dla DRUIDA ^^
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 11 Paź 2012, o 23:01 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
WITAM
do jakiego stopnia można wiecznie pogarszać Driuda...? Walka w PvP z każdą profesją wymaga ustawienia defa na dystans (mo - iskra, kulka, meteo, deszczyk; łucznik - wiadomo ![]() POZDRO _________________ "Sprawiedliwości nie wymierza się z nienawiści. To celebracja człowieczeństwa." "Kiedy jest się przywódcą, odpowiada się za wszystko." |
27 Kwi 2013, o 20:31 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 03:06 Posty: 2255 Miejscowość: Wawa Podziękowano: 216 razy Otrzymanych podziękowań: 865 razy Nick w grze: Szymdaro ![]() |
A czy druid z założenia ma bić? To typowy support, a nie nuker. Idz bez druida gdziekolwiek, jest śmiesznie. A widziałeś może inną profesję, która soluje modliszkę, valdaroga? Dzięki
ps - druid ma być osłabiony ze względu na pvp głównie 1.1. Pozdro _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
27 Kwi 2013, o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2012, o 19:23 Posty: 533 Miejscowość: Podrzecze (małopolskie) Podziękowano: 370 razy Otrzymanych podziękowań: 229 razy Nick w grze: Basfau ![]() |
A korzo i oski ? Korzo unieruchamia postać, dobre przeciw: barbie, rycowi, sheedowi i ssaniu vd. Oski zmniejszają PA, a 3 PA to dość dużo, szczególnie gdy mamy zaledwie 12 bazowych. Dodatkowo oba zadają co ture dmg. Druid jest jedyną profesją, która posiada 2 de-buffy zadające turowe dmg.
Podsumując: druid to nie jedna, a 2 strefy ataku. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
27 Kwi 2013, o 20:41 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 21 Sty 2011, o 19:01 Posty: 2181 Podziękowano: 262 razy Otrzymanych podziękowań: 697 razy Nick w grze: desacred ![]() |
Nikt nie zabrania ci wrzucić pkt w zręczność i nosić łuk na switchu - masz już 3 strefy.
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
27 Kwi 2013, o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 11 Paź 2012, o 23:01 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Ale obrażenia druida są śmieszne a bicie łukiem to nie jest dobry pomysł...
_________________ "Sprawiedliwości nie wymierza się z nienawiści. To celebracja człowieczeństwa." "Kiedy jest się przywódcą, odpowiada się za wszystko." |
27 Kwi 2013, o 21:06 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2012, o 19:23 Posty: 533 Miejscowość: Podrzecze (małopolskie) Podziękowano: 370 razy Otrzymanych podziękowań: 229 razy Nick w grze: Basfau ![]() |
VESemis napisał(a): Ale obrażenia druida są śmieszne a bicie łukiem to nie jest dobry pomysł... W zamian druid może się leczyć, nikt inny podczas walki nie ma takiej możliwości. Jak wspomniał Szymdaro: druid to nie nuker, on ma leczyć i rozdawać buffa. Po za tym: druid jak wrzuca korzo to inne profy mają mniej-bardziej zdegradowane dmg, a druid ich klepie i co pare rund leczy. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
27 Kwi 2013, o 21:18 |
![]() |
![]() |
|
Dobra rozumiem... Po prostu liczyłem na cokolwiek na dystans dla dr
![]() Temat do zamknięcia. No to zamykam - rzuff _________________ "Sprawiedliwości nie wymierza się z nienawiści. To celebracja człowieczeństwa." "Kiedy jest się przywódcą, odpowiada się za wszystko." |
27 Kwi 2013, o 21:27 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |