Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zarobek
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam,w tym temacie chciałbym zaproponować nowe zlecenie dla lvl 25+ istnieje już zlec dla lvl 50 a mniejsze lvl z kąd maja kase brać? Mój pomysł pogałby na tym że idziemy do
Simona i mamy dialog: <Player> Witaj starcze dzieje się coś ciekawego w okolicy? <Simon> Pewna grupa ogrów (5) napadła ostatnio na strażników Trentis chciałbym abyś je zgładził.Odważysz się? <Player> Oczywiście,ale za opłatą. <Simon> Otrzymasz za to 40000 tysięcy złota. Nagroda losowa od 40k do 60k Proszę o rozpatrzenie pomysłu |
28 Kwi 2013, o 08:37 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Gdzie jest tutaj pomysl?
-brak opcji anulowania dialogu... -nagroda wysoko,jak na zlec ktore na 30lvl bez problemu sie robi -cooldown? -a tak pozatym,poczytaj inne pomysly,te ktore wchodza sa duzo lepsze |
28 Kwi 2013, o 08:47 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
oj Hitagan ciulowy pomysł. to tyle.
pzdr. |
28 Kwi 2013, o 08:56 |
|
Uczeń Heremona
|
Ogry są takie słabe, że nagroda 40k to zbyt wiele.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
28 Kwi 2013, o 09:08 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nagroda może zbyt duża, ale zawsze można ją zmienić, dopracuj to trochę, napisz ile czasu do następnego zlecenia itp. poza tym chyba jest temat na propozycje zleceń.
Ostatnio edytowany przez Carrot, 28 Kwi 2013, o 09:16, edytowano w sumie 1 raz |
28 Kwi 2013, o 09:14 |
|
Uczeń Simona
|
Nagroda zbyt wielka i troche słabo dopracowany pomysł
_________________ Kalazakk Dr 61 LvL Wciąż rośnie S1 |
28 Kwi 2013, o 09:15 |
|
Uczeń Heremona
|
Pomysł mało dopracowany,
spokojnie złożyłbym tą grupkę na 25 lvl'u samemu o ile były by tam zwykle ogry. Dopiero co wprowadzili małże _________________ _______ |
28 Kwi 2013, o 10:08 |
|
Administrator
|
Temat zamykam, bo jest mocno niedopracowany, pomysłem bym tego nie nazwał.
Tutaj poczytaj proszę jak wyglądają pomysły na zlecenia, jak zechcesz dopracować swój możesz go tam zgłosić: viewtopic.php?f=121&t=24620 Swoją drogą nagroda mocno zawyżona.. no chyba że cooldown wynosi 24 godziny. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
28 Kwi 2013, o 10:56 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 146 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |