Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Eq podręczne - zmiana broni
[IDEA] Eq podręczne - zmiana broni
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Chodząca legenda
|
Nie wiem czy pojawiła się taka propozycja, ale nie widziałem na forum. Chodzi mi o sprawę dość prostą i raczej kosmetyczną zmianę, mimo wszystko troszkę oszczędzającą czas.
Konkretnie o zamienianie miejscami broni w przypadku przekładania ich w podglądzie eq. Obecnie każdorazowo trzeba po przełożeniu broni z podręcznego na siebie brać broń z odpowiedniej zakładki i umieszczać ponownie w eq podręcznym. I paintowa ilustracja: Pozdrawiam _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
22 Mar 2013, o 01:46 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Dość fajny pomysł, nawet bardzo przydatny. Zaadaptowanie go do gry nie będzie chyba zbyt dużym wysiłkiem.
|
|
22 Mar 2013, o 11:56 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Extra pomysł . Ja się też tym męczę, więc nie zaszkodzi.
_________________ To, co mnie nie zabije, to wzmocni... |
|
22 Mar 2013, o 12:10 |
|
|
Chodząca legenda
|
Odpowiedzi dużo nie ma, ale głosów sprzeciwu też brak. Może ktoś z administracji się ustosunkuje?
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
7 Kwi 2013, o 13:52 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Moze odpowiedzi jest malo, ale spojrz na ankiete.
Generalnie ludzie pisza w tematach z propozycjami gdy im sie pomysl nie podoba. |
|
7 Kwi 2013, o 14:22 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Male, ale cieszy. Na tak!
|
|
7 Kwi 2013, o 15:16 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Dobry pomysł Jestem na tak
_________________ SpydereK VD-S5 |
|
7 Kwi 2013, o 15:45 |
|
|
Chodząca legenda
|
Skoro został odgrzebany mój na prawdę stary temat (100% na tak):
http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=121&t=17261 to odświeżę i ten. Może nie zostanie zapomniany jak poprzedni w gąszczu pomysłów. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
28 Kwi 2013, o 12:02 |
|
|
Uczeń Simona
|
Jestem Za .
W tym temacie masz ankietę, jeśli nie masz nic do dodania wystarczy tam zagłosować, można też podziękować za post. Posty nic nie wnoszące do tematu z którym się wszyscy zgadzają będą nagradzane ostrzeżeniem - rzuff _________________ Kalazakk Dr 61 LvL Wciąż rośnie S1 |
|
28 Kwi 2013, o 12:48 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 142 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |