Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł...
Pomysł...
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Co wy na to, aby kasowanie postaci trwało krócej niż 48h?
_________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
28 Kwi 2013, o 11:29 |
|
Walczący z drzewcami
|
Oczywiście ze nie.
|
28 Kwi 2013, o 11:36 |
|
Chodząca legenda
|
PJK napisał(a): Co wy na to, aby kasowanie postaci trwało krócej niż 48h? Czym argumentujesz taką zmianę? _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
28 Kwi 2013, o 12:29 |
|
Walczący z drzewcami
|
Moznaby dodac opcje natychmiastowego usuniecia dla tych, ktorym 48h jest wiecznoscia.
Ostatnio edytowany przez Matilon, 28 Kwi 2013, o 12:42, edytowano w sumie 1 raz |
28 Kwi 2013, o 12:36 |
|
Uczeń Simona
|
Matilon napisał(a): Moznaby dodac opcje natychmiastowego usuniecia dla tych,ktorym 48h jest wiecznoscia. Wiecznością ? _________________ Kalazakk Dr 61 LvL Wciąż rośnie S1 |
28 Kwi 2013, o 12:38 |
|
Walczący z drzewcami
|
Skoro tak wytykasz bledy, powinienes zauwazyc ze nie mam polskich znakow...
|
28 Kwi 2013, o 12:43 |
|
Uczeń Simona
|
Matilon napisał(a): Skoro tak wytykasz bledy, powinienes zauwazyc ze nie mam polskich znakow... Nie o to mi chodzi , chodzi mi o to że dla ciebie 48 h to wieczność? _________________ Kalazakk Dr 61 LvL Wciąż rośnie S1 |
28 Kwi 2013, o 12:46 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nie napisalem, ze mi ten czas wydaje sie wiecznoscia, ale dla niektorych owszem.
|
28 Kwi 2013, o 12:47 |
|
Uczeń Simona
|
Jeśli chcesz usunąć postać to usuwasz i nie wchodzisz już na tą postać .
A jeśli ktoś ci sie włamie na konto ? Usunie ci konto od razu a tak to masz 48 h . _________________ Kalazakk Dr 61 LvL Wciąż rośnie S1 |
28 Kwi 2013, o 12:50 |
|
Uczeń Simona
|
robisz sobie postać z fajnym nickiem, a nagle chcesz jednak zrobic inna postac z tym nickiem. 48h czekac zeby zaczac gre? (ze swoim nickiem orginalnym)
_________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
28 Kwi 2013, o 13:05 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 151 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |