Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zlecenie na kase dla 26lvl'i+
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Po 1 30k po 2 trzeba się trochę nalatać po 3 solo tego zlec na 26 nie zrobisz więc nie pisz...
_________________ MrLubięgryź brb 28 ave oro i turki To, że się do Ciebie uśmiecham wcale nie znaczy że Cię lubię. Mogę na przykład wyobrażać sobie, Ciebie stojącego w płomieniach :] |
28 Kwi 2013, o 19:55 |
|
Walczący z drzewcami
|
Owszem, zwykła postać nie, ale jakiś turniejowy noobek tak. I co to nam daje? Kolejna możliwość zbierania kasy przez koxów, którzy zyskają na tym bardziej od low-lvl-i
|
28 Kwi 2013, o 19:59 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 28 Kwi 2013, o 20:07 Posty: 6 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Leady |
Super by było gdyby było więcej expa a mniej kaski np:12 k expa 4 k złota
To tylko sugestia |
28 Kwi 2013, o 20:30 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Co za dużo to nie zdrowo
_________________ Nawet jeśli podniesiesz się tysiąc razy, to nigdy nie osiągniesz zwycięstwa. Ból jest tylko początkiem nienawiści S1 łuk : Shiori 95 lvl |
28 Kwi 2013, o 20:34 |
|
Uczeń Simona
|
26lvl ma się tylko chwile....
Wg. mnie jest dobrze tak jak jest, każda zmiana rodzi bugi i koniecznosci innych zmian dla zachowania bilansu. _________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
28 Kwi 2013, o 21:10 |
|
Administrator
|
alertoQ napisał(a): Super by było gdyby było więcej expa a mniej kaski np:12 k expa 4 k złota To tylko sugestia To miało być zlecenie na kasę, nie na expa, nie zrozumiałeś autora. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
28 Kwi 2013, o 21:51 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 28 Kwi 2013, o 20:07 Posty: 6 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Leady |
mi chodzi o to żeby gracze szypcieij wbijali lev a nie przez 10 dni stoją na 31 lev bo cały czas de dają .
|
29 Kwi 2013, o 08:21 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To że stoją jak twierdzisz 10 dni na 31 lvl to już inna sprawa...hm.. gdyby się przyłożyli to nie byłoby tak źle
_________________ Nawet jeśli podniesiesz się tysiąc razy, to nigdy nie osiągniesz zwycięstwa. Ból jest tylko początkiem nienawiści S1 łuk : Shiori 95 lvl |
29 Kwi 2013, o 12:05 |
|
Walczący z drzewcami
|
alertoQ napisał(a): mi chodzi o to żeby gracze szypcieij wbijali lev a nie przez 10 dni stoją na 31 lev bo cały czas de dają . A to dziwo.... ja stałem na 31 lvl przez 2h |
29 Kwi 2013, o 12:27 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Jak się chce to się wbija 1 lv dziennie, dwa lv maniacząc, trzy to górna granica dla graczy ulepszonych, na dobrym expowisku ze znajomymi. Myślę zwłaszcza o przedziale 30-45 lv.
|
29 Kwi 2013, o 12:47 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 21 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 118 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |