Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
zlec na małe lev 5-20
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 28 Kwi 2013, o 20:07 Posty: 6 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Leady |
Mój pomysł na zlec jest taki .Bierzemy zlec od Emilii z karczmy.Zlec od 5 lev
- witaj Emilio .Czy jest coś w czym mogę ci pomóc ? -Jest taka jedna rzecz, chodzi o te gobliny ,atakują klijętów którzy chcą spędzić noc w karczmie,zabij 25 goblinów za jednego zabitego goblina dostaniesz 60 sztuk złota i 30 expa .W sumie 1500 złota i 750 expa .Masz na to 30 minut . -Z chęcią podejmę się tego zadania . to jest mój pomysł na nowe zlec jeśli sie wam podoba dajcie kufel |
|
29 Kwi 2013, o 18:45 |
|
|
Uczeń Simona
|
-witaj alertoQ, nie pisz więcej.
Nie przejdzie i lipa jeszcze zrób zlecko na szczurki dla 1lvli _________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
|
29 Kwi 2013, o 18:50 |
|
|
Uczeń Simona
|
PJK napisał(a): -witaj alertoQ, nie pisz więcej. Nie przejdzie i lipa jeszcze zrób zlecko na szczurki dla 1lvli Jest już takie zlecenie w prologu na statku _________________ Scarface- 46lvl łucznik S1 [ON] Bo z Taernem jest jak z Media Marketem... Nie dla idiotów... |
|
29 Kwi 2013, o 18:52 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Gobliny są daleko za bramą i wioską, a miasta broni straż, więc jaki problem stwarzają gobliny ?
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
29 Kwi 2013, o 18:54 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 28 Kwi 2013, o 20:07 Posty: 6 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Leady |
hodzi mi o to że gobliny atakują osoby wracające z alradi
|
|
29 Kwi 2013, o 18:55 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
@up
o co ci ''HODZI'' ? Jak zostało napisane poniżej, proszę nie nabijać postów spamem - rzuff _________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
|
29 Kwi 2013, o 19:03 |
|
|
Uczeń Heremona
|
alertoQ napisał(a): hodzi mi o to że gobliny atakują osoby wracające z alradi A komu się chciałoby dreptać z Alair do Trentis, skoro w Alair jest karczma (Lesgara)... _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
29 Kwi 2013, o 19:08 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
@UP Ashbull i po co nabijasz posty
@Topic Po pierwsze naucz się pisać bo błedy ogromne, po drugie wnioskuję, że masz problem z wbiiem 10 lvl po trzecie twoje zlecenie nie przejdzie gdyż w ciau 1h-2h można wbić 20 lvl przy pomocy questów co na samym początku jest od groma, po czwarte jest starzec za trentis o uroczym imieniu Simon który da ci zlecenie na pieski, a od 10 lvl masz zlecenie u kowala na zedy, po piąte 5 lvl sam ma cieżko zabić gobliny a jak jeszcze nie ogarnia bicia to zgon murowany PzDr _________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
|
29 Kwi 2013, o 19:09 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
zlecenie też masz od kowala na zedy które daje 400-500 expa
_________________ S.3 ------- Forever |
|
3 Maj 2013, o 11:19 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 122 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |