Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
BŁĄD PRZESZŁOŚĆ WIEDŹMY!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Maj 2013, o 18:01 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Serwer: S3
Nazwa postaci: TofuX Czas: ok. pół roku temu Opis: Witajcie! Gdy grałem w Taern'a (znowu gram) to zrobiłem (chyba) głupi błąd. Przeszłość Wiedźmy - jest takie zadanie. I w nim trzeba było zdobyć zwój Klaudiusa i obudzić Sigiusa. Ale ja myślałem, że ten zwój jest niepotrzebny i go sprzedałem u Kowala. Czy jest możliwość odnowienia dla mnie tego zwoju??? Proszę pomóżcie ! TofuX |
1 Maj 2013, o 18:11 |
|
Mistrz Gry
|
Podaj jaki masz tytuł etapu.
_________________ |
1 Maj 2013, o 20:36 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Maj 2013, o 18:01 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
napisałem ci na PW
odpisz tutaj |
2 Maj 2013, o 09:42 |
|
Mistrz Gry
|
tofux napisał(a): Temat: BŁĄD PRZESZŁOŚĆ WIEDŹMY! Nazgull napisał(a): Podaj jaki masz tytuł etapu. Tytuł etapu: OBUDŹ SIGIUSA.NA STAŁE. Masz już wszystko czego potrzebujesz do obudzenia Sigiusa. Udaj się do grobowca i zakończ tę sprawę. Albo dopiero rozpocznij... TO tyłuł. A dziewicę w eq to jaką masz? i pisz w temacie a nie na pw... _________________ |
2 Maj 2013, o 11:04 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Żywa dziewica. Poprostu!
|
2 Maj 2013, o 11:07 |
|
Mistrz Gry
|
Dodałem Ci zwój.
_________________ |
2 Maj 2013, o 11:12 |
|
Uciekinier Taernijczyk
OOOj dzięki koles spróbuje zrobić questa!
|
2 Maj 2013, o 11:13 |
|
Uciekinier Taernijczyk
SZACUN!
Wszystko pięknie. BARDZO DZIĘKUJE!!!!!!!!!! Problem rozwiązany, zamykam - rzuff |
2 Maj 2013, o 11:19 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 224 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |