Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pilne!!! chce jeszcze dziś pograć
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Serwer: S1
Nazwa postaci: Combo Czas: 2013.05.02 21:06 Opis: server5 mam bana na 0sec. Pomóżcie chcę jeszcze d z i ś pograć _________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
|
2 Maj 2013, o 21:07 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Pozdolę sobię admina zacytować:
sokolisko napisał(a): Za: - Rozpowszechnianie przerabianych prywatnych zdjęć graczy; - Multikonta; - Handel kontami -Ban 14 dni. -Ban 30 dni. -Ban stały[TOTAL]. Z twojego ss wynika że dostałeś bana za wymiane/przekazywanie kont a to podchodzi mi pod handel (sam bym się zastanawiał czy nie masz jakiś materialnych korzyści). To raz, a dwa to, to że jest taka oto stronka http://www.support.taern.pl i tam dopytujemy się albo prosimy od unbana administrację PzDr _________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
|
2 Maj 2013, o 21:41 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
jeśli ban na 0sec. to poczekaj, 0sec to nie jest dużo czasu
_________________ s5: TeleTurkowy[turniejowy]-25lvl CreativBarb-28lvl |
|
2 Maj 2013, o 21:42 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Supakille napisał(a): Pozdolę sobię admina zacytować: sokolisko napisał(a): Za: - Rozpowszechnianie przerabianych prywatnych zdjęć graczy; - Multikonta; - Handel kontami -Ban 14 dni. -Ban 30 dni. -Ban stały[TOTAL]. Z twojego ss wynika że dostałeś bana za wymiane/przekazywanie kont a to podchodzi mi pod handel (sam bym się zastanawiał czy nie masz jakiś materialnych korzyści). To raz, a dwa to, to że jest taka oto stronka http://www.support.taern.pl i tam dopytujemy się albo prosimy od unbana administrację PzDr Bardzo wyjaśniłeś, tym bardziej, że on to już dawno wie (i ty byś wiedział jakbyś uważnie oglądał forum), tylko może ban już mu się skończył? Pewnie trzeba było poczekać te 0sec, które czasami o prostu trochę trwają. |
|
3 Maj 2013, o 08:12 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Znajdz GM/Admina swojego serwera, powiedz, że ban się skończył i prosisz o jego zdjęcie.
_________________ B I L B E T T A - łucznik s7 |
|
3 Maj 2013, o 08:15 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 207 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |