Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
efekt wizualny przedmiotow 10+
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
efekt rozblysku lub polyskiwania przedmiotow podniesionych na +10--->
_________________ JA CHCE GRAĆ A NIE STAĆ>VD OFF TERAZ DRU 80+ LATARKA I bogiem TU JESTEM XD |
4 Maj 2013, o 15:49 |
|
Współpracownik Gnarla
|
nudzi Ci się?
jestem na nie, robota zbędna, lepiej robic nowe itemy _________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
4 Maj 2013, o 16:23 |
|
Zabójca Tilsai
|
do rozjaśniania przedmiotów służy pigment, nie raz widziałem chodzące żarówki
tydzień czasu miałaś na wymyślenie czegoś, a jak już coś zaproponowałaś to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać _________________ We are all the same, players in the game. |
4 Maj 2013, o 17:33 |
|
Walczący z drzewcami
|
Tobie sie widze nudzi 3 ostatnie tematy są twoje a kazdy zamykany xD
masz pigment ??? morph ??? mało ci ... _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
4 Maj 2013, o 18:41 |
|
Walczący z drzewcami
|
Vera, mam dobrą rade: nie zakładaj już żadnych tematów dla dobra wszystkich.
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
4 Maj 2013, o 18:43 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
śmierdzi mi tu metinem
_________________ s5: TeleTurkowy[turniejowy]-25lvl CreativBarb-28lvl |
4 Maj 2013, o 18:56 |
|
Uczeń Simona
|
Jestem na Nie !!!!!!!
Lepiej nie dodawaj juz pomysłów na forum albo je przemyśl dokładnie _________________ Kalazakk Dr 61 LvL Wciąż rośnie S1 |
4 Maj 2013, o 19:52 |
|
Uczeń Heremona
|
Komu by się chciało majstrować przy wszystkich przedmiotach (dokładnie samych skinach, a nie jest ich mało) od kowala/druidów/cyganów/koldzicy oraz rarach, setach i epikach by mrugały ?
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
4 Maj 2013, o 20:08 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Zakrzew napisał(a): Tobie sie widze nudzi 3 ostatnie tematy są twoje a kazdy zamykany xD masz pigment ??? morph ??? mało ci ... Cytat "Ciebie powinny zamknąc gdzies jestes niebezpieczny dla otoczenie :/ Nawet nie chce mi sie cb zgłosic ale to zrobie -.-" Hymm co do efektu swiecenia sie przedmiotow to pomysl mi sie podoba :p ale pewnie lagowalo by bardziej ta gre ... _________________ Sheed KaishaN Duneb Archer FakeBitti HC 1 Miejsce na turku 3vs3 msl 129 http://scr.hu/0hf8/5ltn5 http://scr.hu/0hf8/cvxok Czerwiec 14 2013r. |
4 Maj 2013, o 21:52 |
|
Walczący z drzewcami
|
TheCrasher napisał(a): Zakrzew napisał(a): Tobie sie widze nudzi 3 ostatnie tematy są twoje a kazdy zamykany xD masz pigment ??? morph ??? mało ci ... Cytat "Ciebie powinny zamknąc gdzies jestes niebezpieczny dla otoczenie :/ Nawet nie chce mi sie cb zgłosic ale to zrobie -.-" Hymm co do efektu swiecenia sie przedmiotow to pomysl mi sie podoba :p ale pewnie lagowalo by bardziej ta gre ... Przepraszam cos ci sie dzieje ? To pytanie powinno być zadane na priv - rzuff _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
4 Maj 2013, o 21:57 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 129 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |