Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Animacja ukazania śmierci
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Witam!
Mam taki pomysł aby dodać animacje ukazania śmierci u VD. Chodzi mi o to że jezeli ukazanie wejdzie tak że zabije gracza/moba podchodzi do niego i uderza go ze swojej kosy. Jeżeli ukazanie osłabi gracza/moba podchodzi do niego i wbija w niego sztylet:) Sory ale nie wiem czy to w tym dziale mialem napisac:) (chodzi mi o to że smierc podchodzi do gracza/moba a nie gracz:) _________________ Ostatnio edytowany przez Makasaki, 6 Maj 2013, o 16:51, edytowano w sumie 1 raz |
6 Maj 2013, o 16:30 |
|
Administrator
|
Mój VD nie ma kosy.. i co teraz?
A tak poważnie, to uważam, że pomysł zbędny, wygląda dobrze tak jak jest. @poniżej To trzeba było tak napisać od razu:P Teraz to pomysł z kosą wygląda inaczej, lepiej. Sztylet dalej mnie nie przekonuje. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
6 Maj 2013, o 16:36 |
|
Uczeń Simona
|
rzuff napisał(a): Mój VD nie ma kosy.. i co teraz? A tak poważnie, to uważam, że pomysł zbędny, wygląda dobrze tak jak jest. ale mi chodzi o to ze smierc z kosą podchodzi:) Albo moze smierc podchodzi i mu jakas czarna kule wklada w gracza/moba? Połączyłem, używaj proszę opcji edytuj - rzuff _________________ |
6 Maj 2013, o 16:37 |
|
Błądzący w Tunelach
|
A więc tak:
1. Edytuj posty 2. Pomysł zbędny, sam gram VD i mi nie przeszkadza ukazanie jak wygląda teraz 3. Raczej nie podchodził by tylko pokazywał by się nad danym graczem/mobem i ciach go z kosy 4. Według mnie są o wiele ciekawsze pomysły jak i o wiele ważniejsze rzeczy do zrobienia @EDIT down i to według mnie wystarcza, jak wejdzie 3d to wtedy można myśleć nad tym nie teraz _________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P Ostatnio edytowany przez Supakille, 6 Maj 2013, o 17:06, edytowano w sumie 1 raz |
6 Maj 2013, o 16:51 |
|
Uczeń Simona
|
Supakille napisał(a): A więc tak: 1. Edytuj posty 2. Pomysł zbędny, sam gram VD i mi nie przeszkadza ukazanie jak wygląda teraz 3. Raczej nie podchodził by tylko pokazywał by się nad danym graczem/mobem i ciach go z kosy 4. Według mnie są o wiele ciekawsze pomysły jak i o wiele ważniejsze rzeczy do zrobienia Wiem o tym ale wszystkie umki maja animacje np uderzenie cienia a nad ukazaniem pokazuje sie tylko wizerunek smierci _________________ |
6 Maj 2013, o 16:54 |
|
Uczeń Heremona
|
Żaden urok nie ma animacji. Uderzenie cienia ma animacje, bo to jest atak...
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
6 Maj 2013, o 17:05 |
|
Uczeń Simona
|
Basfau napisał(a): Żaden urok nie ma animacji. Uderzenie cienia ma animacje, bo to jest atak... Niby tak ale to jest bardzo wazna umiejetnosc i załuguje na to _________________ |
6 Maj 2013, o 17:08 |
|
Walczący z drzewcami
|
Korzenie to też ważna umiejętność, szpila też. One też na to zasługują.
Co do tematu, uważam że jest to zbędne. |
6 Maj 2013, o 17:41 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Fajny bajer ale jak by to weszło każda prova by chciała jakieś takie animacje .
Jak administracji będzie się nudzić to można takie rzeczy porobić ale to chyba raczej szybko nie nastąpi . Jak na razie mi wystarcza tak jak jest choć zawsze może być lepiej _________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu |
6 Maj 2013, o 17:54 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Frag to frag. A poza tym było by zbyt dużo czekania aż się zabije.. Według mnie pomysł zbędny.
_________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
6 Maj 2013, o 23:27 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 141 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |