Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czy będzie w kącu coś nowego ?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Mar 2013, o 03:06 Posty: 8 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
no widzisz brudasku jak myślisz że każdy kto ma taki lvl jest noobem to jesteś ciach
ostrzeżenie za totalny brak kultury - ironka |
7 Maj 2013, o 00:02 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
kultura: wyrażaj się chłopczyku. ja idę spać, nie będe z tb dyskutować. Dobranoc
Pzdr _________________ s5: TeleTurkowy[turniejowy]-25lvl CreativBarb-28lvl |
7 Maj 2013, o 00:04 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Mar 2013, o 03:06 Posty: 8 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Mama zagoniła do łużka
|
7 Maj 2013, o 00:13 |
|
Uczeń Heremona
|
Może spojrzysz do słownika ortograficznego ?
Jeśli administracja pracowałaby na nową profesją na pewno byłaby informacja na blogu. A tak naprawdę gra zaczyna się nudzić po 100lvlu, kiedy można tylko orać inste i natana, czasem zlecko i nie ma questów. A tobie się gra nudzi na 30, kiedy jeszcze tyle przed tobą ? _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
7 Maj 2013, o 06:58 |
|
Chodząca legenda
|
Arcanulus napisał(a): Mama zagoniła do łużka Ciebie powinna do szkoły. Zamykam ten bezsensowny temat pełen głębokich przemyśleń i bogaty w niesamowite doświadczenia autora którym podzielił się z czytelnikami. _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
14 Maj 2013, o 16:59 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 211 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |