Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[IDEA] Babadek
[IDEA] Babadek
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Za Babadka nie ma prestiżu, a za herszta jest
hehe nie no spoko babadek duzo słabszy od herszta pewnie co nie? no właśnie nie. Kiedy to zrobicie/naprawicie? [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aJ_1LFSmod4[/youtube] _________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
6 Maj 2013, o 17:51 |
|
Chodząca legenda
|
Wyjaśnij dlaczego trzeba to "naprawiać"?
PS A filmik ze spaślaka w jakim charakterze pojawił się w twoim poście poza chęcią pochwalenia się że ubiłeś? _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
6 Maj 2013, o 17:53 |
|
Uczeń Heremona
|
Jeśli gildia ma więcej niż 12k presta lub honor na (-) to presta jest mniej lub presta nie ma(przy niektórych bossach).
EDIT: Co za opcja: "Tak mam zdania" ? _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 Ostatnio edytowany przez Basfau, 6 Maj 2013, o 17:55, edytowano w sumie 1 raz |
6 Maj 2013, o 17:54 |
|
Uczeń Simona
|
no bo ogólnie za bossy jest prestiż tak... nawet za tego "bossa" (niby bosa) Herszta.
babadek też boss, wiec prestiz tez powinien lecieć _________________ s5 | nick Combo | profa Sheed | lvl 43 (postać Turkowa, PvP, również pod bossy, pod expa, pod czat handlowy, pod czempy, POD GRĘ..) inne postacie to tajemnica, liczy się Combo - PJK |
6 Maj 2013, o 17:55 |
|
Walczący z drzewcami
|
Niee no to już przesada... Każdy boss presta mieć nie musi,tak jak expa do psycho. Może jeszcze żeby herszt i babadek epiki dawali co?
_________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
6 Maj 2013, o 19:33 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Stachubrach napisał(a): Każdy boss presta mieć nie musi pewnie i nie musi, ale jakoś nie wierzę żeby to było od początku zamierzone - błąd/przeoczenie jak nic, bo żadnej logiki się tu doszukać nie mogę i to już by mogło być całkiem niezłym powodem żeby to 'naprawić' ^^ |
6 Maj 2013, o 22:57 |
|
Chodząca legenda
|
ironka napisał(a): Stachubrach napisał(a): Każdy boss presta mieć nie musi pewnie i nie musi, ale jakoś nie wierzę żeby to było od początku zamierzone - błąd/przeoczenie jak nic, bo żadnej logiki się tu doszukać nie mogę i to już by mogło być całkiem niezłym powodem żeby to 'naprawić' ^^ Ironko moja droga na pewnym lvlu bossy nie dają prestiżu. Zależy to także od honoru i ilości ludzi bijących bossa _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
7 Maj 2013, o 10:59 |
|
Uczeń Simona
|
Jeśli osiagnie się pewny poziom presta w gildii, część bosów przestaje go dawać ( żaba, marionetka, herszt, krzyżak,ichi), jednak w takim przypadku po ubiciu boska dostajemy info:
Zyskałeś presitż:0 W przypadku babadka nie ma takiego info, on zwyczajnie presta nie daje nigdy, co mi także wydaje się przeoczeniem. _________________ "Plany. Zrobimy te podklasy! Nie ma bata. Ciągle nam wyskakuje coś innego, ale obiecujemy: słowo Taernijczyka! Podklasy będą i to już w przyszłym roku. Słowo!" Torgerd 17.12.2012 |
7 Maj 2013, o 13:53 |
|
Pogromca Valdaroga
|
desacred napisał(a): Ironko moja droga na pewnym lvlu bossy nie dają prestiżu. Zależy to także od honoru i ilości ludzi bijących bossa kochany desacredzie (zgredzie;p) jak moja glidia dopiero raczkowała (bo teraz to jest koksiarska że hoho ^^), i za głupie zlecenie na orki dostawałam 8-10 punktów prestiżu, to za babadka było takie samo okrągłe zero jak teraz;) |
7 Maj 2013, o 15:22 |
|
Uczeń Heremona
|
A mnie zastanawia inna rzecz: Dlaczego na babadku drop jest zmniejszony od 31 lvl, a na takim krzyżu dopiero od 41. Przecież babadka trudniej ubić niż pająka. A tak prz okazji, jak jest szansa na zmniejszenie dropu np 41-50, to znaczy że po 50 lvl szansa na drop wynosi 0% ?
|
7 Maj 2013, o 16:08 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |