Strona 2 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Powazny problem czyli ''Dyskryminacja na damskość''
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
mam już 53lvl wykonałem zadania,i nie będę pamiętał dokładnie etapu...
A po pierwsze ten problem jest w każdym zadaniu... |
|
11 Maj 2013, o 10:31 |
|
|
Duma Forum!
|
Dvieck napisał(a): mam już 53lvl wykonałem zadania,i nie będę pamiętał dokładnie etapu... A po pierwsze ten problem jest w każdym zadaniu... nie jest w każdym queście (masz 53 lvl, nie robiłeś wszystkich więc tego nie wiesz), od dłuższego czasu wszystkie nowe questy (np. Epizod I, który powinieneś był robić) są ustawiane ze znacznikami płci, problem może dotyczyć w zasadzie questów z początków gry, które systematycznie poprawiamy, zmieniamy, a cześć być może w ogóle zostanie skasowana. |
|
11 Maj 2013, o 10:57 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
To jak juz ten temat "damskości" poruszany,to ja się zapytam kiedy postać babeczki będzie postacią babeczki a nie zmniejszonego faceta? Gdzie biust,biodra tyłek?
Wprowadzimy NPC od chirurgii plastycznej to będzie można powiększyć co nieco ;> - DevvV _________________ Caryca-Druid-s3 |
|
11 Maj 2013, o 11:04 |
|
|
Duma Forum!
|
trzeba z drygiem pogadać, żeby wprowadzili edytor kobiecych kształtów, wtedy każda białogłowa, będzie mogła sobie dobrać promień tego i owego samodzielnie
|
|
11 Maj 2013, o 11:09 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
No nie wierzę że nikt tego jeszcze nie zrobił,trzeba Wonsza nasłać osobiście na Dryga? Czy on wie czym to grozi?
Devciu,nie każda kobieta chce/musi korzystać z chirurga,niektóre są naturalnie piękne _________________ Caryca-Druid-s3 |
|
11 Maj 2013, o 11:18 |
|
|
Uczeń Heremona
|
E mnie to lepiej nie, ja płaska jestem to nie będę miała argumentów żeby stwierdzić że postacie powinny wyglądać jak właściciele...
Akurat w Twoim wypadku postać w grze odwzorowuje prawdziwy wygląd ;> Mała taka i takie tam sprawy -DevvV _________________ Żmijcia, ŁK 87 lvl [Ostlor] Kraldjur , MO 67lvl [Ostlor] Spelmastare, DT 45 lvl [Ostlor] |
|
11 Maj 2013, o 11:41 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Tu nie chodzi o wasze ''kształty'' tylko o temat zadań nawiązywany wyłącznie dialogami męskimi (oczywiście nowe zadania mają odmianę)
A jeśli tak chcecie żeby wasze damskie avatary miały ładną figurę jestem za |
|
11 Maj 2013, o 13:07 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
To powinno zostać naprawione. Gdyż ja lovvciam czytać i to mnie denerwuje. A do damskiej figury jestem za. Niektóre dziewczyny na s4 marzą, aby to zostało poprawione.
_________________ To, co mnie nie zabije, to wzmocni... |
|
11 Maj 2013, o 13:28 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jeszcze wypadało by poprawić jak kobieta wychodzi z gry powinno być wyszła z gry a nie wyszedł bo co to jakiś obojniak ? 0 szacunku dla słabszej płci
_________________ Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili. |
|
11 Maj 2013, o 15:52 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Racja, mądry temat jest tu poruszony, chyba każdy jest za...
A zapewne Panie najbardziej |
|
11 Maj 2013, o 16:22 |
|
|
Strona 2 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 181 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |