Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Plata i vd
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witajcie
Mam pytanie dla administracji czy istnieje możliwość zwiększenia ilości kupna platyny . Obecnie mamy 500 platy maksymalnie proponuje zrobienie liczby do wpisania X x 500 platy tak żeby można było za jednym razem kupić np.2000 platy ? A skoro już dałem temat to pokuszę się o zapytanie jak idzie z VD ? Do poniżej właśnie chodzi o to by kupić raz a nie bawić się 4x w to samo a znam osobę co kupuje i po 10x te 500 platy to by ułatwiło jej życie a podejrzewam że wielu graczom też ponieważ kupują większe sumy platyny . _________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu Ostatnio edytowany przez Boogiboy 6 Maj 2013, o 15:41, edytowano w sumie 4 razy |
6 Maj 2013, o 13:09 |
|
Uczeń Heremona
|
Co za problem kupić kilka razy 500 plat ?
Btw temat nadaje się do karczmy. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
6 Maj 2013, o 13:12 |
|
Inżynier
|
to ja odpowiem w temacie VD - testy są w trakcie i wybaczcie określenie - jesteśmy załamani
_________________ Eder vill jag gifva ett förgyllande svärd Som klingar utaf femton guldringar Och strida huru I strida vill Stridsplatsen skolen i väl vinna |
9 Maj 2013, o 23:12 |
|
Błądzący w Tunelach
|
pod jakim wzgedem zalamani ? tym co proponuje ekipa?bo domyslam sie ze jak beda jakies zmiany to raczej kosmetyczne nic wiecej nie wnoszace do ulepszenia VD
_________________ JA CHCE GRAĆ A NIE STAĆ>VD OFF TERAZ DRU 80+ LATARKA I bogiem TU JESTEM XD |
12 Maj 2013, o 13:13 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Basfau napisał(a): Co za problem kupić kilka razy 500 plat ? Btw temat nadaje się do karczmy. co za problem kupic kilka po 250? albo po 50? po to sa większe sumy żeby było szybciej i opłacalniej pomysł dobry dla ludzi którzy nie maja co robić z pieniędźmi. (ja) _________________ VD 119lvl Ostlor. Został Taernijczykiem 16.12.2011 \o/ |
12 Maj 2013, o 15:21 |
|
Administrator
|
Przedmioty legendarne kosztują dużo platyny, epiki jeszcze więcej.. myślę, że jest to dobry pomysł aby ułatwić życie osobom, które wydają dużooo realnych pieniędzy.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
12 Maj 2013, o 15:54 |
|
Duma Forum!
|
Vera napisał(a): pod jakim wzgedem zalamani ? tym co proponuje ekipa?bo domyslam sie ze jak beda jakies zmiany to raczej kosmetyczne nic wiecej nie wnoszace do ulepszenia VD ekipa póki co nie ingeruje w testy, Hasinna z dobranymi osobami testują tak jak sobie to zaplanował Hasinna |
12 Maj 2013, o 20:49 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Hasinna napisał(a): to ja odpowiem w temacie VD - testy są w trakcie i wybaczcie określenie - jesteśmy załamani Moim zdaniem będzie bardzo ciężko coś wymyśleć co polepszy Vd a nie polepszy w tym Dr . Ja czekam na buffa pozytywnego dla Vd bo raczej drobne zmiany nie poprawą gry tą provą choć trzymam kciuki żeby testy wyszły na + dla Vd . To sobie troszkę poczekam Miejmy nadzieję że uda się wprowadzić bez większych problemów te ulepszenie platyny ponieważ ułatwi to graczom życie przy jej kupnie . _________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu |
13 Maj 2013, o 11:53 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Przydała by się taka możliwość kupowania platyny szybciej a nawet w co nie których przypadkach taniej gdyż np. 1 przekaz kosztuje 2,50 zł a uzupełnienie każdego blankieciku też zajmuje, no i z używamy więcej papieru wspierajmy ekologie ^^
_________________ Hassasyn Druid 65 S1 HassQann Sheed 60 s1 |
10 Cze 2013, o 17:51 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ja bym zmienił, że by dodano więcej opcji 1000 , 2500 , 5000 platyn i było by szybciej
_________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
11 Cze 2013, o 19:20 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 177 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |