Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[Idea] Chat Handlowy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam, moim pomysłem jest aby do chatu handlowego dodać ramkę, która po rozwinięciu będzie nam rozwijała 3 opcje
-Sprzedam -Wymienię -Kupię Wyglądałoby to tak : http://scr.hu/0gp6/w1gm9 bez śmiechu robiłem to na szybkiego w screenSHU ^^ Co by to zmieniło? Napewno częsty spam typu http://scr.hu/0gp6/70bg9 Zapobiegałoby pisaniu z ogólnego na handlowy Wytłumaczę o co chodzi, prostokątna ramka byłaby pusta, a nasza wiadomość nie zostanie wysłana, jeżeli nie wybierzemy trzech wariantów podanych wyżej. Oceniajcie;) Edit: Jeżeli jakiś kolorowy na to patrzy proszę też o odpowiedź w temacie viewtopic.php?f=121&t=27013 _________________ Lvl:132 Na Ostatnio edytowany przez Podwójny, 5 Maj 2013, o 14:15, edytowano w sumie 1 raz |
5 Maj 2013, o 14:06 |
|
Walczący z drzewcami
|
po 1 napisałes 2 opcje a na dole wymieniłes 3 xD
a tak na serio jestem za mały szczegół a mozna by sie połapac _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
5 Maj 2013, o 14:13 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zakrzew napisał(a): po 1 napisałes 2 opcje a na dole wymieniłes 3 xD a tak na serio jestem za mały szczegół a mozna by sie połapac Dzięki, poprawiłem _________________ Lvl:132 Na |
5 Maj 2013, o 14:16 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Według mnie pomysł kompletnie nie trafiony, dlaczego ? Otóż spora część graczy ma oferty zarówno na sprzedaż, wymianę oraz na kupno. I teraz dajmy na to ja muszę na trzech osobnych czatach wysyłać informacje co zamierzam zrobić ? To samo tyczy się jak chce coś kupić/wymienić.
Co do ostatniego ss to według Ciebie jest spam ? Chyba spamu nie widziałeś Każdy gracz może wkleić co 10 minut swoją oferte dodatkowo istnieje forum a w nim taki dział http://forum.taern.pl/viewforum.php?f=124 gdzie mamy targi z każdego serwera i uwierz mi sporo osób własnie z tego korzysta A więc podsumowująć NIE PzDr _________________ "Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem." 21:26 GumisKabi: bo Nekro jest graczem ktory jest gmem a nie gmem ktory udaje gracza:P |
6 Maj 2013, o 15:44 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
moze jeszcze ban albo knebel jak na czacie do sprzedarzy napiszesz kupie ? co ?
_________________ Nick: ProTesciowa Profesja: Ryc Level: 44 Server: 2 Bo w życiu są najważniejsze skille Ban :/ Powrót 30 sierpnia 2013 |
6 Maj 2013, o 19:26 |
|
Walczący z drzewcami
|
Jak dla mnie 50/50,oczyściło by to troszkę spamu,ale nie zgadzam się z tym co Supa-jeśli mam 3 oferty to co by się zrobiło?
@up ''A wież na czadźie spszedaży jak napiszesz kópię to hyba tak nie bendzie'' _________________ Stachubrach-Łucznik [85] OFF Pomogłem? Podoba się? Daj ku f e l k a. Mój kanał na YT: http://www.youtube.com/channel/UC4rLfyOMgD-2IhDf0b6YxOw/feed |
6 Maj 2013, o 19:35 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Według mnie pomysł nie trafiony. Dlaczego?
-Ktoś chce sprzedać , kupić i wymienić to ma czekać 30 minut ? -Zbyt dużo klikania i niepotrzebnego szumu. To tyle ode mnie. Pozdrawiam, Kesus _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
6 Maj 2013, o 23:23 |
|
Uczeń Heremona
|
Moim zdaniem pomysł dobry tylko gorzej z wykonaniem. Nie prościej by było aby na handlowym oferty kupna były oznaczone jednym kolorem (np żółtym) a oferty sprzedaży innym ( np fioletowym)? działało to by w ten sposób że wychwytywało by odpowiednie słowa klucze, w tym wypadku słowa "kupie,kupię" oraz "sprzedam,sell,sellne,sellnę" itp. Po wychwyceniu słowa klucza stosowna część oferty byłaby zaznaczona kolorem, a ofertę można byłoby zamieszczać tak jak teraz, co 10 minut (lub częściej jak komuś chce się bawić w wiadomy sposób)
Przykład: 1. "kupie moczary,pierścionek i żarcie, sell sidun" 2. "kupie tasak" 3. "sprzedam czache" |
7 Maj 2013, o 16:02 |
|
Walczący z drzewcami
|
Torkil napisał(a): Moim zdaniem pomysł dobry tylko gorzej z wykonaniem. Nie prościej by było aby na handlowym oferty kupna były oznaczone jednym kolorem (np żółtym) a oferty sprzedaży innym ( np fioletowym)? działało to by w ten sposób że wychwytywało by odpowiednie słowa klucze, w tym wypadku słowa "kupie,kupię" oraz "sprzedam,sell,sellne,sellnę" itp. Po wychwyceniu słowa klucza stosowna część oferty byłaby zaznaczona kolorem, a ofertę można byłoby zamieszczać tak jak teraz, co 10 minut (lub częściej jak komuś chce się bawić w wiadomy sposób) Przykład: 1. "kupie moczary,pierścionek i żarcie, sell sidun" 2. "kupie tasak" 3. "sprzedam czache" sorki ze tak późno odpisuję:) Mozna zrobic kilka takich ramek np Kupię Urntsul (przerwa) Sprzedam Czengi _________________ Lvl:132 Na |
13 Maj 2013, o 17:33 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |