![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Karty śmierci x2 (Exp, ilość zgonów)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Administrator ![]() ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: rzuff Czas: Dzisiaj Opis: Witam, Zostałem zabity na afku, wracam i widzę ekran śmierci i komunikat o wylogowaniu. Loguje się ponownie, wybieram kartę (nie wiem co straciłem, bo nie patrzę zwykle), na chwilę pokazuje się ekran gry, widzę że moja postać ma życia -1/2032 i znowu losowanie.. klikam i przenoszę się do gry. Na bocznym widzę: Straciłeś u śmierci: 87386 exp 3240 złota Z ciekawości patrzę w ranking i oczom nie wierzę, okazuje się że w rankingu mam mniej expa niż na karcie postaci, niby nic dziwnego, odświeżenie jest co jakiś czas.. tylko że ja dzisiaj tylko umarłem i nic więcej.
Spoiler:
Spoiler:
Różnica wynosi 87385, czyli tyle co straciłem u drugiej śmierci. Jeżeli to automatyczne oddanie xpa za drugie losowanie to czy gold też został oddany? Czemu w rankingu mam mniej expa, ale też o jedną śmierć więcej? Czyżby zgona nie cofnęło? A jeśli to taki ficzer i za zgony będę miał dodawany exp, to bardzo mi się podoba i proszę tego nie zmieniać ![]() _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
19 Maj 2013, o 11:43 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |