Strona 3 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
puste okienko w eQ = skrzydla
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Matilon napisał(a): Wkrotce wejdzie moj pomysł z firmą przewozową i to powinno Cię zaspokoic :p seba11pl napisał(a): Chcesz mi powiedzieć że to nie jest teleportacja? nawet nie rozpisalas czy mogłyby to być przedmioty do ladowania jak epiki/przedmioty eteryczne, jak je zdobyć, od czego zależał by użycie mocy(o ile to przedmioty do ładowania/eteryczne) np od ilości graczy na inscie... Edytuj posty, nie pisz jednego pod drugim. - desacred _________________ JA CHCE GRAĆ A NIE STAĆ>VD OFF TERAZ DRU 80+ LATARKA I bogiem TU JESTEM XD |
22 Maj 2013, o 22:43 |
|
Chodząca legenda
|
Vera napisał(a): desacred napisał(a): Skrzydła... Taaaak. [...] Oczywicie że czytam, widać sama nie wiesz czego chcesz. Pisałaś o przeskakiwaniu mapy (teleporty) albo chodzeniu po mapie: Cytuj: a po co popiernicz-ac przez cala mape przy wejściu na następną i skrzydłach pojawia się ikonka gdzie możesz przejść na następna lub pieszo normalnie Tak więc, jak już pisałem mamy teleporty i zwiększoną szybkość chodzenia po mapie. PS Uczulam na używanie opcji edytuj a nie pisanie postu pod postem... _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
22 Maj 2013, o 23:14 |
|
Uczeń Heremona
|
Ja bym wolał zamiast skrzydeł uprząż z dodatkowymi rękami (rękoma?) w której mógłbym trzymać miecz i ogórek, a trzecią drapać się po jajkach w lodówce. Takie coś a la Doctor Octopus (Tak, to ironia)
Dziwię się dlaczego nikt jeszcze nie zamknął tego tematu... desacred napisał(a): A jeśli ktoś uważnie czyta forum to w jednym z postów HM wspominał o jeszcze jednej opcji związanej z przemieszczaniem się po Świecie gry desacred mógłbyś uchylić mi rąbka tajemnicy? Albo coś przegapiłem, albo było to dość dawno, zanim odkryłem to forum, a chciałbym być w miarę na bieżąco |
23 Maj 2013, o 15:08 |
|
Walczący z drzewcami
|
Vera powróciła do forum...
_________________ Pomoglem? kliknij Kufelek |
23 Maj 2013, o 19:32 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Ehh... Nie chcę hejtować, ale moim zdaniem przemieszczanie się za pomocą skrzydeł byłoby zbyt łatwe (np. instancje). Prędzej czy później ten temat i tak zostanie zamknięty i zapomniany, ponieważ to Taern, a jakby weszło jeszcze kilka pomysłów tego typu, to ta gra przypominałaby bardziej My Little Pony, czego osobiście bardzo nie chcę. Na miejscu admina dodałbym w te puste miejsce np. kolczyki, gdyż są tylko trzy sloty na przedmioty odpowiadające za resy na żywioły i uroki.
|
4 Lip 2013, o 21:40 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
masz gildie=masz teleport wiec skrzydla sa zbedne bo na 100lvl chyba kazdy ma dobra gildie wiec po co robic zachod
_________________ Nick: ProTesciowa Profesja: Ryc Level: 44 Server: 2 Bo w życiu są najważniejsze skille Ban :/ Powrót 30 sierpnia 2013 |
4 Lip 2013, o 22:35 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Ktos tu chyba za duzo w MU gral (i inne tego typu). Moim zdaniem wyglad gracza ze skrzydlami kompletnie nie pasuje do klimatu Taerna. Fantasy to zupelnie inna para kaloszy niz mangopodobne
_________________ Dobre słowo poparte naostrzoną bronią, jest warte więcej niż samo dobre słowo Ostatnio edytowany przez Reeb, 5 Lip 2013, o 18:44, edytowano w sumie 1 raz |
5 Lip 2013, o 17:46 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ten pomysł nie przejdzie a ten pomysł o skrzydłach to wzięłaś z gry Mu Online?
Czas zamknąć - rzuff _________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
5 Lip 2013, o 18:27 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 28 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 197 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |