![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nie mogę pisać
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 20 Lut 2012, o 16:37 Posty: 71 Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: SueSide ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Asilon Czas: 20:02 26 Maj 2013 Opis: No więc tak,gram sobie z koleżanką i piszemy do siebie na czacie a tu nagle jakiś błąd mi wyskakuje i nie mogę pisać na całym czacie jedynie na bocznym i podczas walki po prostu jak chcę coś napisać to mi się litery zastępują i nie mogę nic napisać. _________________ Druid 45 rośnie ![]() |
26 Maj 2013, o 20:23 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
a więc ts polecam^^
|
26 Maj 2013, o 20:27 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Aha..
Napisz dokładnie jaki błąd, jak da rade zrób screena.. ciężko mi pomóc jeśli nie rozumiem problemu. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
26 Maj 2013, o 20:31 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 24 Maj 2012, o 22:20 Posty: 143 Miejscowość: Cardiff Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 28 razy ![]() |
W każdym czacie poza bocznym wpisanie dowolnej litery powoduje skasowanie zawartości pola czatu i zastąpienie jej wciśniętym znakiem?
Znam ten błąd, zwykle pomaga stuknięcie po kolei w oba alty, shifty, ctrl'e, kursory i entery. Któryś zwykle pomoże. Mam hipotezę dotyczącą przyczyny tego "błędu": Z jakiegoś powodu gra nie zawsze wyłapuje eventy key-up i dopiero po kliknięciu w skubańca odświeża status. Można też wpisać w command "osk" (OnScreenKeyboard), czasami wyświetla który z przycisków gra uważa za wciśnięty (po najechaniu na okno taernu). Jeśli to nie pomaga, trzeba przelecieć całą klawiaturę (w końcu znajdziemy przycisk - winowajcę). _________________ "The meme for blind faith secures its own perpetuation by the simple unconscious expedient of discouraging rational inquiry" |
27 Maj 2013, o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 20 Lut 2012, o 16:37 Posty: 71 Podziękowano: 10 razy Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: SueSide ![]() |
Samo się jakoś naprawiło...
![]() Do zamknięcia Działa, zamykam, rzuff _________________ Druid 45 rośnie ![]() |
27 Maj 2013, o 15:19 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |