|
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
| Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
czat sojuszniczy
czat sojuszniczy
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
witam mam taka propozycje co do czatu sojuszniczego nie wiem czy juz kiedys byla taka opcja ale zaproponuje swoja mysl.
wiec chodzi o to ze jak mamy z dana gildiia sojusz to praktycznie nie idzie sie zbytnio skontaktowac z nia jedynie prze tesa badz przez posrednika w znajomych wiec mam opcje taka iz jak mamy znaczek G kolo ustawien to by mogla byc tez opcja S czyli czat sojuszniczy polegajacy na tym ze kliklo by sie na ta literke i wybralo by sie gildie z sojuszu z ktora by sie chialo popisac zebrac ekipe na jakiegos bossa badz do pomocy jak by inne gildiie napadaly na slbszych czyli jednym slowem siupa komentowac mozna tylko prosze nie surowo gram juz tu prawie 2,5 roku i taka opcja by byla fajna dziekuje za uwage |
|
| 27 Maj 2013, o 21:17 |
|
|
|
Uczeń Simona |
Chyba był juz podobny pomysł , ale jestem Za .
_________________ Kalazakk Dr 61 LvL Wciąż rośnie S1 |
|
| 27 Maj 2013, o 21:32 |
|
|
|
Administrator |
Było, kilka razy. Tutaj nawet niedawno:
viewtopic.php?f=121&t=25679&hilit=czat+sojusz Dlatego zamykam. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E
|
|
| 27 Maj 2013, o 21:58 |
|
|
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |