![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Arena
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 2 Kwi 2013, o 13:10 Posty: 42 Podziękowano: 5 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy Nick w grze: ProTesciowa ![]() |
Niewiem co sie dzieje ale kilka razy jak i dzis [28.05.2013] o 17.35 chcialem wejsc na arena powalczyc patrze a tu mnie loglo logam sie i wchodze i znowu mnie loglo. Czym to jest spowodowane
_________________ Nick: ProTesciowa Profesja: Ryc Level: 44 Server: 2 Bo w życiu są najważniejsze skille Ban :/ Powrót 30 sierpnia 2013 |
|
28 Maj 2013, o 17:36 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
Zapewne znów błąd.
Już taki urok tej gry dzisiaj są problemy z areną jutro [ciach]się co innego. słownictwo~~ Sokół jak najbardziej poprawne~~ Druw _________________ Druid & Sheed Ostatnio edytowany przez Druwsot, 28 Maj 2013, o 18:25, edytowano w sumie 1 raz |
|
28 Maj 2013, o 18:00 |
![]() |
|
![]() |
||
Walczący z drzewcami ![]() ![]() |
Jak będzie restart serwera to problem ma zniknąć.
|
|
28 Maj 2013, o 18:01 |
![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() Rejestracja: 12 Mar 2012, o 12:46 Posty: 1968 Miejscowość: Łódź Podziękowano: 293 razy Otrzymanych podziękowań: 1598 razy Nick w grze: Sokoliskoo Serwer: HardCore ![]() |
Zgłoszone i czeka na poprawę.
Dzięki za info. _________________ Administrator Team Speak`a - masz kłopot napisz KLIK! Administrator Facebook - KLIK! *** "Zło jest złem - mniejsze czy większe nie ma różnicy. Jak to ocenić? Czy to w ogóle możliwe? Jeśli mam wybierać między złem a złem, to wolę nie wybierać wcale." |
|
28 Maj 2013, o 18:15 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |