Strona 1 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[Idea] Mod gm miesiaca
[Idea] Mod gm miesiaca
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Witam w tym temacie mam propozycja tzn
co miesiąc na forum (karczma ) była by ankieta i w niej głosowało by się na mode i Gm miesiąca np : s1: Gm XXX S2: GM XXXX S3:GM XXXX S4: GM XXXXX S5: GM XXXXX a mody np 1.xx 2xx 3 xx 4xx 5xx podobnie było by z moderatorami forum co by to dało pokazałoby ze ekipa zapiepsza a nie sie obija np zgłoszenia i inne co wy na to .. _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum Ostatnio edytowany przez Zakrzew, 29 Maj 2013, o 16:12, edytowano w sumie 1 raz |
29 Maj 2013, o 15:33 |
|
Uczeń Heremona
|
Gracze sami mogą zakładać takie tematy.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
29 Maj 2013, o 15:59 |
|
Walczący z drzewcami
|
i co nagroda dla gma 100platy? to nie ma sensu
_________________ Lvl:132 Na |
29 Maj 2013, o 16:00 |
|
Walczący z drzewcami
|
Podwójny napisał(a): i co nagroda dla gma 100platy? to nie ma sensu nie 100 platy taka "topka" -.- _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
29 Maj 2013, o 16:07 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Zakrzew napisał(a): podobnie było by z moderatorami forum jestem za, podium co miesiąc mam jak w banku ^^ |
29 Maj 2013, o 16:10 |
|
Walczący z drzewcami
|
ironka napisał(a): Zakrzew napisał(a): podobnie było by z moderatorami forum jestem za, podium co miesiąc mam jak w banku ^^ robie ankiete i gites bd _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
29 Maj 2013, o 16:11 |
|
Błądzący w Tunelach
|
he he .. o ile mogę podjąć ten temat to w sumie pomysł jest ciekawy i mi się podoba fajnie by było zobaczyć kogo z ekipy gracze najbardziej lubią
_________________ Nawet jeśli podniesiesz się tysiąc razy, to nigdy nie osiągniesz zwycięstwa. Ból jest tylko początkiem nienawiści S1 łuk : Shiori 95 lvl |
29 Maj 2013, o 16:18 |
|
Walczący z drzewcami
|
Biszzkopt napisał(a): he he .. o ile mogę podjąć ten temat to w sumie pomysł jest ciekawy i mi się podoba fajnie by było zobaczyć kogo z ekipy gracze najbardziej lubią i oto mi w sumie chodziło prosze o glos w ankiecie _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
29 Maj 2013, o 16:20 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jestem za!
Aha, Ironka - masz ode mnie głos, jak to zostanie wprowadzone |
29 Maj 2013, o 16:53 |
|
Chodząca legenda
|
Co do samych ankiet nie mam nic przeciwko. Problemem jest tylko - po co? Co to zmieni, co to da? Obawiam się, że jak to ma miejsce na tym forum dość często zamiast zabawy i śmiechów będzie fala agresji i narzekań.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
29 Maj 2013, o 18:31 |
|
Strona 1 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 107 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |