Strona 2 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
[Idea] Mod gm miesiaca
[Idea] Mod gm miesiaca
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
Szymdaro napisał(a): Co do samych ankiet nie mam nic przeciwko. Problemem jest tylko - po co? Co to zmieni, co to da? Obawiam się, że jak to ma miejsce na tym forum dość często zamiast zabawy i śmiechów będzie fala agresji i narzekań. liczyłem sie z twoją wypowiedzia nawet gdy jej nie było ( jestem jasnowidzem ? ) jakie narzekania kazde narzekanie modów/gm swiadczyło bo o nich samych a po co ? po to zeby forum wiedziało kto jest naj mod/gm ( mozliwosc awansu ? ) _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
29 Maj 2013, o 19:11 |
|
Uczeń Heremona
|
Możliwość awansu ?
Wyższej rangi nie dostaje się za to, że ktoś kogoś lubi... _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
29 Maj 2013, o 20:07 |
|
Walczący z drzewcami
|
Basfau napisał(a): Możliwość awansu ? Wyższej rangi nie dostaje się za to, że ktoś kogoś lubi... widac ze twoja inteligencja jest niska niczym pigmej ;/ nie za lubienie i rangi wcale byc nie musi jednak za zasługi rozumiesz czy ci literowac musze ? _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
29 Maj 2013, o 20:09 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Zakrzew przyhamuj troszkę z odzywkami, nie jesteśmy na podwórku.
Basfau dobrze zauważył, że ankieta nie powinna być żadną podstawą, ani nawet drobną sugestią przy awansach. To, że ktoś wygra ten plebiscyt, nie koniecznie oznacza, że jest dobry w tym co robi. Jest po prostu lubiany. A niestety osoby, które zajmują się pilnowaniem porządku raczej do lubianych nie należą. Do spoglądania na zasługi nikt nie potrzebuje ankiet. Pytasz jakie narzekania? A no takie, że każdy kto dostał karę twierdzi, że jest ona niesłuszna albo za długa. I w efekcie osoba, która dobrze wypełnia swoje obowiązki w cale nie będzie naj miesiąca. |
29 Maj 2013, o 20:40 |
|
Walczący z drzewcami
|
3siu napisał(a): Zakrzew przyhamuj troszkę z odzywkami, nie jesteśmy na podwórku. Basfau dobrze zauważył, że ankieta nie powinna być żadną podstawą, ani nawet drobną sugestią przy awansach. To, że ktoś wygra ten plebiscyt, nie koniecznie oznacza, że jest dobry w tym co robi. Jest po prostu lubiany. A niestety osoby, które zajmują się pilnowaniem porządku raczej do lubianych nie należą. Do spoglądania na zasługi nikt nie potrzebuje ankiet. Pytasz jakie narzekania? A no takie, że każdy kto dostał karę twierdzi, że jest ona niesłuszna albo za długa. I w efekcie osoba, która dobrze wypełnia swoje obowiązki w cale nie będzie naj miesiąca. sugerujesz ze na forum sa tacy ludzie bo ja osobiscie 2 moze znam i tylko tyle 2 na ile 1000 ? _________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
29 Maj 2013, o 22:03 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dobry pomysł. Zgadzam się z 3siem: ogólnie osoby pilnujące porządku nie są zbyt lubiane. Ten plebiscyt pokaże, że są użytkownicy, którzy doceniają Gm'ów za ich pracę. Jestem za!
_________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
29 Maj 2013, o 22:27 |
|
|
JESTEM NA TAK !!!
Wreszcie poznam listę modów z s3 |
29 Maj 2013, o 22:35 |
|
Walczący z drzewcami
|
btw ankieta nie gryzie ...
_________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
29 Maj 2013, o 22:37 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Poza tym wątpię, czy ludzie, uważający że Gm są głupi, bo pilnują porządku są na tyle inteligentni, by ogarnąć, jak kliknąć na głos w ankiecie chodzi o to, że jeśli nie docenia Gm/moda to nie siedzi zbytnio na forum, gdzie "cała zgraja złych adminów" zamyka tematy i karci za posty bez powodu. Dodatkowo ci, którzy dostali karę i nie wiedzą za co pewnie nie grzeszą intelektem. Na karę też zasłużyli. Podsumowując: to po prostu w większości dzieci, które się podniecają jak mogą stwierdzić, że ktoś je oszukał. Przepraszam jak kogoś uraziłem Nie wiem, czy kary są zawsze sprawiedliwe, ale ją nigdy nie zostałem potraktowany niesprawiedliwie. Raz czy dwa dostałem bana ale za coś.
_________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
29 Maj 2013, o 22:39 |
|
Walczący z drzewcami
|
bump
_________________ MO 36 Vocare Ad Regnum |
30 Maj 2013, o 12:39 |
|
Strona 2 z 3 |
[ 24 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |