![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
bug przy wyświetlaniu prc przy tarczy ognia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 29 Lut 2012, o 12:07 Posty: 26 Miejscowość: Żory Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
1. Przy wrzucaniu tarczy ognia mając ubrany sentrion (366 wiedzy całościowo) tarcza "wchodzi" na 100 % natomiast mając założoną koriatule (339 wiedzy) tarcza - 2000%. Poziom rozwinięcia tarczy - 4.
2. Tarcza dana ryckowi dalej nie działa jeśli ten ma wrzucony blok. obrażenia od niej pojawiają sie dopiero w momencie gdy blok zostaje zbity. 3. Dlaczego tarcza po otrzymaniu kilku/nastu (nie liczyłem dokładnie) mimo iz jest dalej wyświetlana jako buff przestaje zadawać obrażenia? działa w takim razie jak kilkuturowy blok u ryca? |
27 Maj 2013, o 13:41 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 9 Wrz 2012, o 17:56 Posty: 34 Miejscowość: Wschodnia Polska Podziękowano: 33 razy Otrzymanych podziękowań: 6 razy ![]() |
O ile mi wiadomo, to jest to bug, ktorego teoretycznie nie da sie obejsc, gdyz rycek dostaje tak jakby poswojna tarcze. Gdy jedna sie skończy, to druga sie aktywuje
_________________ Tyle w temacie. http://scr.hu/0en0/b3b8j Ave dymki! Trzecie msc: 9 Ave PvP! Drugie msc: 11 Ave marne procenty! Pierwsze msc: 14.. W grze od 1.04.12 |
30 Maj 2013, o 00:03 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
1. Po przekroczeniu pewnego poziomu procentowego wyświetlane jest 100%. Widocznie po założeniu senta przekraczasz ten próg.
3.Tarcza ma ograniczoną ilość ładunków. Po ich wykorzystaniu nie zadaje obrażeń, mimo, że ikona dalej się wyświetla. |
30 Maj 2013, o 08:08 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2012, o 19:23 Posty: 533 Miejscowość: Podrzecze (małopolskie) Podziękowano: 370 razy Otrzymanych podziękowań: 229 razy Nick w grze: Basfau ![]() |
Ad3 Tarcza działa tylko na 10 pierwszych ataków (wg. taern wiki).
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
4 Cze 2013, o 22:49 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Co do 2 punktu już dawno temu było o tym pisane na forum
|
8 Cze 2013, o 13:14 |
|
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |