![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowa instancja na moczarach
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 4 Kwi 2013, o 18:03 Posty: 21 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Soan ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Soan Czas: 23 Opis: Na s1 nie da się wejść do dziury w nowej instancji na moczarach. Można przejść przez rzekę, ale do dziury już nie da rady. Nie wiem czy to błąd, czy tak jest celowo zrobione, ale zgłaszam, ponieważ tak jak jest w obecnej sytuacji nie powinno być. Jeśli ktoś przedostanie się przez rzekę, to zostaje uwięziony w tamtym miejscu. Musi liczyć na to, że ktoś łaskawie mu brame otworzy. Jeśli już ma tak być, to blokowana powinna być brama, a nie dziura, żeby uniknąć kłopotów z wydostaniem się. Pozdrawiam, Soan. _________________ Cham dla chama, człowiek dla człowieka. |
30 Maj 2013, o 23:19 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla
![]() |
s4 tak samo jakis bug ze skrzynkami
|
30 Maj 2013, o 23:35 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
No i s2, czyli pewnie wszędzie.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
30 Maj 2013, o 23:44 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Na s3 też tylko z tego co wiem nie da się wrócić przez rzekę i ich GM musiał teleportować.
|
30 Maj 2013, o 23:51 |
|
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 4 Kwi 2013, o 18:03 Posty: 21 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Soan ![]() |
seba11pl napisał(a): Na s3 też tylko z tego co wiem nie da się wrócić przez rzekę i ich GM musiał teleportować. Dlatego właśnie założyłem ten temat. Albo GM musi teleportnąć, albo jakiś gracz z drugiej strony rzeki musi bramę otworzyć. Tak raczej nie powinno być. _________________ Cham dla chama, człowiek dla człowieka. |
30 Maj 2013, o 23:57 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |