![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
odwolanie od bana
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Gru 2011, o 12:42 Posty: 7 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Xvoldemord Czas: 30.05.2013 Opis: Pierw chce przeprosic ale dzialo sie to na s5, ale nie mogem go zaznaczyc. Zglosilem kradzierz rzeczy przez gracza XvoldemordX. Dostal bana, ale doszlismy do porozumienia. ze ona odda mi kase a ja mam wyrazic zgode na odbanowanie. Dala ss supporta ze potrzebuje pisemnej zgody poszkodowanego. Zgodzilem sie, ale ten sam gm nie odbanowal. Prosze o ponowne rozpatrzenie sprawy i odbanowanie tej postaci. |
31 Maj 2013, o 10:29 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Proszę o napisanie tej wiadomości na support.taern.pl
Forum nie jest miejscem na takie posty, dlatego zamykam temat. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
31 Maj 2013, o 11:03 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |