Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowa komenda /aqua
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Cześć,
Z góry sorry jeśli było (wtedy rach, ciach zamknąć od razu). Wyszukiwara nie pokazała, więc zaryzykuję.Sądzę że się przyda. Proponuję dodać nową komendę do już istniejących, pokazującą czas jaki nam pozostał do wejścia na instancję Aqua Regis. Może to być /aqua, /laboratorium, /ciećZenon cokolwiek, co bez konieczności sprawdzania czasu przed samą instancją, od razu pokaże nam czy możemy już szukać party na nowego bossa, czy też nie. Dziekuję za uwagę, pozdrawiam. Mel _________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
|
4 Cze 2013, o 14:18 | ||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Cze 2011, o 20:57 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Wystarczy się kopsnąć do Laresa i masz, albo zapamiętać czas i już ew. ustaw se na telefonie alarm na konkretną godz/date i z głowy.
_________________ Rycerz s1~ wciąż rośnie! "Najlepszą bronią przeciwko wrogowi, jest inny wróg." Friedrich Nietzsche 1844 - 1900 |
|
4 Cze 2013, o 14:36 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Masz rację , a rezultaty z komend /ekipa , /rename , i wielu innych będę sobie kopiował do notatnika, żeby mieć pod ręką. Albo w ogóle wbije w smartfona, bo a nuż się przyda
_________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
|
4 Cze 2013, o 14:57 |
|
|
Administrator
|
Komenda to zbyt dużo, wiem że początkowo nie było żadnej możliwości sprawdzenia pozostałego czasu, poza próbą wejścia.
Rozmowa z NPCem spokojnie powinna rozwiązać tą kwestię. Cytuj: ew. ustaw se na telefonie alarm na konkretną godz/date i z głowy. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
4 Cze 2013, o 15:55 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Szmtek napisał(a): ew. ustaw se na telefonie alarm na konkretną godz/date i z głowy. Tak wgl. to pomysł mi się podoba, mogłaby być jeszcze komenda na czas na chacie handlowym Jestem na tak _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
|
4 Cze 2013, o 16:53 |
|
|
Administrator
|
Basfau napisał(a): Tak wgl. to pomysł mi się podoba, mogłaby być jeszcze komenda na czas na chacie handlowym Jestem na tak Mi się wydaje, że ograniczenie na czacie handlowym, a ograniczenie w czasie bicia bosa to dwie różne rzeczy, wynikające z rożnych uwarunkowań i jak komenda do sprawdzania handlowego może się przydać, tak w wypadku bicia bosa info powinno być od NPCa. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
4 Cze 2013, o 16:59 |
|
|
Chodząca legenda
|
A dla mnie zbędna sprawa, nie będę z dokładnością co do minut wchodzić na instę. Wiem, którego dnia ją robiłem i tyle mi wystarcza A jak ktoś chce sprawdzić to ma problem, trzeba wziąć kogoś do party, kto na pewno nie może i iść pod instę
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
4 Cze 2013, o 17:34 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Też uważam że nie jest to potrzebne. Insta nie jest aż tak rzadko robiona by nie pamiętać kiedy ostatni raz się ją robiło.
|
|
4 Cze 2013, o 17:42 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Obecne komendy są bardziej pod względy "techniczne" np. /rename, /ekipa itp. myślę, że to nie aż tak dużo przejść się pod instancje.Ale jak będzie to będzie.
|
|
4 Cze 2013, o 20:08 |
|
|
Uczeń Heremona
|
rzuff napisał(a): Basfau napisał(a): Tak wgl. to pomysł mi się podoba, mogłaby być jeszcze komenda na czas na chacie handlowym Jestem na tak Mi się wydaje, że ograniczenie na czacie handlowym, a ograniczenie w czasie bicia bosa to dwie różne rzeczy, wynikające z rożnych uwarunkowań i jak komenda do sprawdzania handlowego może się przydać, tak w wypadku bicia bosa info powinno być od NPCa. No chociaż tak, bo ktoś chce sprawdzić ile mu zostało, a tu myk, wchodzi na instę i 1 boss w plecy Jak nie komenda, to zmiana w dialogu u strażnika, gdy z nim rozmawiamy, jest bardziej pogodny* i raduje się*, że laboratorium nie jest niebezpieczne bla bla bla, czyli nie ma opcji wejścia. * - innego określenia nie mogłem wymyślić :I _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 Ostatnio edytowany przez Basfau, 5 Cze 2013, o 20:07, edytowano w sumie 1 raz |
|
5 Cze 2013, o 15:33 | ||
Strona 1 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 171 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |