Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
"kupię słownik" na czacie handlowym
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga
|
ProTesciowa napisał(a): wszyscy wiedzą że gra jest od 16 lat więc nie powinno byc problemow z pisownia ale jak dzieci graja to wiadomo bo jak powszechnie wiadomo, wszyscy dorośli piszą poprawnie, a wszystkie dzieciaki co słowo to sadzą orta akurat żadnych przekręconych nazw rarów w słowniku nie ma, więc nie wiem co trzeba sprzedawać żeby się załapać na kupię słownik, chyba 'ruszczki'... problem marginalny wg mnie. |
4 Cze 2013, o 23:17 |
|
Uczeń Simona
|
ironka napisał(a): ProTesciowa napisał(a): wszyscy wiedzą że gra jest od 16 lat więc nie powinno byc problemow z pisownia ale jak dzieci graja to wiadomo bo jak powszechnie wiadomo, wszyscy dorośli piszą poprawnie, a wszystkie dzieciaki co słowo to sadzą orta akurat żadnych przekręconych nazw rarów w słowniku nie ma, więc nie wiem co trzeba sprzedawać żeby się załapać na kupię słownik, chyba 'ruszczki'... problem marginalny wg mnie. taaa.. błędy są wielokrotnością liczby ludzi, niestety. Co do tego, że gra od 16stego... czy ja wiem, w regu masz nadpiske "niepełnoletni - zgoda parentsów" a to, że komuś się nie chce/nie potrafi pisać w dopuszczalnej chociaż formie to raczej nie wina i nie problem twórców i developerów gry ^^ |
5 Cze 2013, o 07:05 |
|
Walczący z drzewcami
|
ProTesciowa napisał(a): wszyscy wiedzą że gra jest od 16 lat więc nie powinno byc problemow z pisownia ale jak dzieci graja to wiadomo sorka za brak interpunkci ale na fast pisze Po pierwsze: Jak się tak chwalisz to czemu piszesz "interpunkci", zamiast poprawnie "interpunkcji" Po drugie: Znam baaardzo dużo przypadków, że dzieci ok. 12 lat są 2x lepsi od dorosłych. _________________ Zuzialol 84 dr... 70 lvl wbity 27.07.2014 o godzinie 20:46. 80 lvl wbity 10.09.2015 o godzinie 16:50 Szybko mi idzie Na zawsze pozostaje Pijanym Jeżem... Do tego turkowy łuk 27 Zuziuk, mo 35 Teestpremki i inne |
5 Cze 2013, o 14:32 |
|
Uczeń Heremona
|
A może by tak zacząć od forum i od błędnie sklasyfikowanych wyrazów? Tj dobrze napisane wyrazy oznacza jako błędne, innych w ogóle nie łapie jako błąd.
|
5 Cze 2013, o 15:52 |
|
Administrator
|
Torkil napisał(a): A może by tak zacząć od forum i od błędnie sklasyfikowanych wyrazów? Tj dobrze napisane wyrazy oznacza jako błędne, innych w ogóle nie łapie jako błąd. To Twoja przeglądarka, a nie Forum _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
5 Cze 2013, o 15:54 |
|
Uczeń Heremona
|
rzuff napisał(a): Torkil napisał(a): A może by tak zacząć od forum i od błędnie sklasyfikowanych wyrazów? Tj dobrze napisane wyrazy oznacza jako błędne, innych w ogóle nie łapie jako błąd. To Twoja przeglądarka, a nie Forum W takim razie pokornie przepraszam |
6 Cze 2013, o 07:13 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pani Ironko pozwolę sobie wtrącić że nie wszystkie dzieci co słowo sądzą byki.
_________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
6 Cze 2013, o 07:18 |
|
Pogromca Valdaroga
|
panie gondolfie, pan się zorientuje co to jest sarkazm;)
|
6 Cze 2013, o 15:09 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
TheCrasher napisał(a): Przeciez mozna zrobic reloga i napisac jeszcze raz na handlowym ... Sytuacja : Pan x napisal : Kupie ayol (zapomnial o sell martumal) Musi odczekac 10 min Wychodzi wchodzi ponownie Pan x znowu pisze lecz teraz poprawnie : kupie ayol sell martumal :] Tak, karne kneblem chyba 60min :] Pifo prosze |
8 Cze 2013, o 17:46 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
ProTesciowa napisał(a): wszyscy wiedzą że gra jest od 16 lat więc nie powinno byc problemow z pisownia ale jak dzieci graja to wiadomo sorka za brak interpunkci ale na fast pisze Widze ktos nie czytal regulaminu :] Gra jest od 18 lat, niepelnoletnie osoby maja prawo grac pod warunkiem zgody opiekuna prawnego :] Sorka za zmiekczenia ale cos z klawiatura sie stalo :] ß - s é - e ø - l :] |
8 Cze 2013, o 17:51 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 20 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 192 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |