Autor |
Wiadomość |
Duchiii
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 24 Lut 2012, o 18:28 Posty: 103 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 12 razy
|
Re: Ekonomia
to tylko taki mały pomysł...
Osoby głosujące na nie prosiłbym o komentarze i zabranie głosu. Nie wiem czy generalnie odrzucają takie rozwiązanie, czy może te konkretne pomysły im sie nie podobają...czy może głosują na nie z czystej zasady. Ten pomysł zupełnie nie godzi w interesy, żadnego gracza, więc nie bardzo rozumiem czemu ktoś miałby być przeciw
|
6 Cze 2013, o 09:14 |
|
|
zax_91
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 30 Mar 2012, o 14:55 Posty: 21 Podziękowano: 19 razy Otrzymanych podziękowań: 36 razy
|
Pomysł boomba należałoby go trochę bardziej dopracować ale idea wydaje się być super. Głosuje na TAK
|
6 Cze 2013, o 10:08 |
|
|
Boogiboy
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 10 Sty 2013, o 14:47 Posty: 119 Podziękowano: 23 razy Otrzymanych podziękowań: 11 razy
|
Czekam na wprowadzenie pomysłu w życie jest naprawdę dobry
_________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu
|
6 Cze 2013, o 12:34 |
|
|
Torkil
Uczeń Heremona
Rejestracja: 19 Mar 2013, o 13:05 Posty: 517 Podziękowano: 189 razy Otrzymanych podziękowań: 241 razy
|
Pomysł dobry i jestem na TAK,ale jak mam zagłosować? Nie widzę ankiety... A przydałaby się
|
6 Cze 2013, o 14:07 |
|
|
Duchiii
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 24 Lut 2012, o 18:28 Posty: 103 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 12 razy
|
Nie ma ankiety. Jeśli ktoś ma uwagi niech pisze...poza tym. To jest pomysł, który musi zaaprobować administracja, ale nie poprzez głosowanie na forum...
|
6 Cze 2013, o 14:36 |
|
|
Ayzeya
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 20 Maj 2013, o 20:51 Posty: 29 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz
|
super bajer dla małych kraftów ....niech maja lepiej w tych sprawach
_________________ Dr120+ Ryc100+ Sh70+ Łuk58+ BB64+ Mo99+ Vd71+
|
7 Cze 2013, o 00:15 |
|
|
Crazyzdf
Współpracownik Gnarla
Rejestracja: 14 Kwi 2013, o 14:55 Posty: 173 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy
Nick w grze: Crazyzdf
|
pomysł jest idealny..... jest wiele osób co tylko zbiera przedmioty , suowce , robi mix - flaszki itp..... jest to czasochłonne a wiekszy udzwig by sie przydał... szybsze zbieranie i znacznik nad dynka... lub ochrona , poniewaz uwazam ze dostarczycieli towaru po który sam mam lenia isc nalezy chronic a nie zabijac ...
Juz teraz tak sie chandluje , ludzie biegaja dropia rary, a ty juz masz dla nich flaszeczki, mikstury itp te osoby tylko leja bossy nie chca nic zbierac tylko kupowac,
ankieta jest zbedna bo prawdziwych handlowców w grze jestniewielu.... na s3 na jednej dłoni no moze na dwóch wymienie wszystkie osoby.... które by podchodziły pod ten zacny tytuł Handlowiec. nie mozna tutaj mówic o ludzich co tylko dorabiaja a tylko o tych którzy tylko tak graja
np ja jestem nastawiony na ekonomie w grze, dlatego mi sie nie znudzi , co rusz zmieniam zbieram zamówienia i ide skrobie.... wieczorem sprzedaz wypad na bossa i dzien z głowy.....
Popierma pomysł recami i nogami aby takie osoby mogły zrobic wiecej... mozna rozwinac mysl i uznac takie osoby jako te rozpoznawalne które za drobna opłata pomoga tez w questach badz zadaniach.. bo tak tez sie dzieje....
|
7 Cze 2013, o 22:09 |
|
|
Gondolf
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 5 Lis 2012, o 12:09 Posty: 119 Miejscowość: Demother Podziękowano: 29 razy Otrzymanych podziękowań: 27 razy
Nick w grze: Gondolf
|
Nastały barbarzyńskie czasy Handlarz nie ma ochronki. Chce być handlarzem- droga wolna. Większy udźwig? Szybsze zbieranie? Po tym temacie każdy zechce zostać handlarzem
_________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej
|
10 Cze 2013, o 20:06 |
|
|
|