![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ekonomia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
![]() |
to tylko taki mały pomysł...
Osoby głosujące na nie prosiłbym o komentarze i zabranie głosu. Nie wiem czy generalnie odrzucają takie rozwiązanie, czy może te konkretne pomysły im sie nie podobają...czy może głosują na nie z czystej zasady. Ten pomysł zupełnie nie godzi w interesy, żadnego gracza, więc nie bardzo rozumiem czemu ktoś miałby być przeciw |
6 Cze 2013, o 09:14 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Pomysł boomba
![]() |
6 Cze 2013, o 10:08 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Czekam na wprowadzenie pomysłu w życie jest naprawdę dobry
![]() _________________ VD 120 + Czegoś nie potrafisz to rób to częściej i więcej żeby przełamywać progi w codziennym Życiu |
6 Cze 2013, o 12:34 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
Pomysł dobry i jestem na TAK,ale jak mam zagłosować? Nie widzę ankiety... A przydałaby się
|
6 Cze 2013, o 14:07 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
![]() |
Nie ma ankiety. Jeśli ktoś ma uwagi niech pisze...poza tym. To jest pomysł, który musi zaaprobować administracja, ale nie poprzez głosowanie na forum...
|
6 Cze 2013, o 14:36 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() ![]() |
super bajer dla małych kraftów ....niech maja lepiej w tych sprawach
_________________ Dr120+ Ryc100+ Sh70+ Łuk58+ BB64+ Mo99+ Vd71+ |
7 Cze 2013, o 00:15 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 14 Kwi 2013, o 14:55 Posty: 173 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 18 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy Nick w grze: Crazyzdf ![]() |
pomysł jest idealny..... jest wiele osób co tylko zbiera przedmioty , suowce , robi mix - flaszki itp..... jest to czasochłonne a wiekszy udzwig by sie przydał... szybsze zbieranie i znacznik nad dynka... lub ochrona , poniewaz uwazam ze dostarczycieli towaru po który sam mam lenia isc nalezy chronic a nie zabijac ...
Juz teraz tak sie chandluje , ludzie biegaja dropia rary, a ty juz masz dla nich flaszeczki, mikstury itp te osoby tylko leja bossy nie chca nic zbierac tylko kupowac, ankieta jest zbedna bo prawdziwych handlowców w grze jestniewielu.... na s3 na jednej dłoni no moze na dwóch wymienie wszystkie osoby.... które by podchodziły pod ten zacny tytuł Handlowiec. nie mozna tutaj mówic o ludzich co tylko dorabiaja a tylko o tych którzy tylko tak graja np ja jestem nastawiony na ekonomie w grze, dlatego mi sie nie znudzi , co rusz zmieniam zbieram zamówienia i ide skrobie.... wieczorem sprzedaz wypad na bossa i dzien z głowy..... Popierma pomysł recami i nogami aby takie osoby mogły zrobic wiecej... mozna rozwinac mysl i uznac takie osoby jako te rozpoznawalne które za drobna opłata pomoga tez w questach badz zadaniach.. bo tak tez sie dzieje.... |
7 Cze 2013, o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 5 Lis 2012, o 12:09 Posty: 119 Miejscowość: Demother Podziękowano: 29 razy Otrzymanych podziękowań: 27 razy Nick w grze: Gondolf ![]() |
Nastały barbarzyńskie czasy
![]() ![]() _________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze ![]() Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
10 Cze 2013, o 20:06 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |