Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Walka o mistrzostwo PVP
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla
|
Witam
Zawsze mam wiele niekonwencjonalnych pomysłów, niemniej ten jest dosc fajny i urozmaicał by gre bez nowej instancji czy bossow..... Zanim odpuscisz temat to przeczytaj do końca .. Ps. moga tu byc błedy ort- nie czepiac sie No wiec tak jakie ja mam załozenie .. Raz na tydzien nie na Arenie organizowało by sie nawalanke Niczym z NIEŚMIERTELNEGO - MOŻE POZOSTAC TYLKO JEDEN - Chetne osoby Zbierały by sie w wyznaczonych miejscach (czarne pole) Na ta chwile wszelkie spory kazdy odkłada i czeka , Jakiś GM by czuwał nad taka zabawa aby zasady były przestrzegane... po Puszczeniu walki przez GM nie wolno juz dołaczac do miejsca walki... Zasady: 1. Kazdy chetny do mega starcia wchodzi na czarne pole które staje sie w całosci na ta chwile arena walki. 2. Nikt nikogo nie atakuje dopuki GM nie da znaku , do walki. 3. Kazdy walczy sam z kim chce i jak chce( jak popadnie) zdazysz łyknac miksture to super nie twoja strata , nie wolno uciekac z czarnego pola, nie wolno walczyc w grupie, kto ucieknie z czarnego jest dyskwalifikowany. 4. Kto dołaczy do juz zaczetej walki, kto ucieknie z czarnego i wróci ponownie, oraz jesli ktos do kogos dołaczy (grupka cała obojetne ile sztuk) Takie osoby za gre nie ferr play laduja w kiciu... gdzie czeka 200 szczórów do ubicia w nagrode 5. Na arenie Moze pozostac tylko Jeden/Jedna I ta osobazbiera cała Nagrode i na ten tydzien zostaje Mistrzem PVP Zasady proste , łatwo to przeprowadzic, i do tego to zaden event a zabawa na maxa i urozmaicenie gry napewno.. jakie miejsca starc i przedziały lvl , ogolnie chcem zeby szanse były wyrównane a wiec jak ja to widze.. Kemenak - czarne pole- Przedział liga koxsów 75-130+ Nagroda 5kk Małże - czarne pole - Przedział liga Srednia 50-74 Nagroda 1kk Tama - czarne pole - Przedział liga Kogucia 30-49 Nagroda 500k zeby małych lvl nie krzywdzic i dla nich mozna czarne zzrobic ale nie koniecznie Np . jaskinia herszta Przedział liga piurkowa 1-29 lvl nagroda 100k Oczywiscie nagrody fundował by admin mysle ze to nie jest problem zaden a urozmaiciło by to gre i rozładowało frustracje niektórychosób... Mozna tez bez admina kwestia dogadania, np zbieram kase odpowiednia ilosc od danego przedziału lvl po zapłaceniu wchodzi sie na czarne i czeka az wszyscy chetni tez dokonaja wpłaty ..... a zwyciezca zgarnia cała pule... tez tak mozna jednak wolał bym patronat Adnina nad tym konkursem (zabawa) Bo gm to zawsze sie jakis znajdzie... A wiec co myslicie ????? o tym Pomysle? próbnie na S3 chciał bym to zorganizowac , wypowiedz Admina tez by sie przydała... |
6 Cze 2013, o 12:47 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
był podobny post do twojego o zorganizowaniu takich walk ale nie wiem czy ludzie byli na tak czy na nie...
_________________ Dr 93lvl (ciągle rośnie) |
6 Cze 2013, o 13:00 |
|
Chodząca legenda
|
Ja powiem nawet więcej - był nie tylko pomysł, ale odbyły się też takie "podobne" walki w czasie eventu kiedyś, gdy walczono na gołe klaty tylko na pięści, ale też każdy z każdym do ostatniego żywego. Nie wiem czy jest potrzeba coś takiego organizować, mimo wszystko może być niezła zabawa.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
6 Cze 2013, o 13:05 |
|
Współpracownik Gnarla
|
nie dokonca podobny , ta koncepcja jest inna ....
no a jak ludzie maja sie wypowiedziec jak gm nie chce tematu na globalu wystawic???? wiadomo ze jak bedzie na kolorowo info to wszyscy patrza odrau co jest grane a jak ja dam link to dupa, i jeszcze za spam znowu oberwe...... |
6 Cze 2013, o 13:06 |
|
Administrator
|
Crazyzdf napisał(a): Zasady proste , łatwo to przeprowadzic, i do tego to zaden event a zabawa na maxa i urozmaicenie gry napewno.. jakie miejsca starc i przedziały lvl , ogolnie chcem zeby szanse były wyrównane a wiec jak ja to widze.. Były podobne tematy. Zasady wydają się proste, ale niestety, z ogarnięciem tego i przestrzeganiem zasad mógłby być spory problem. No i te nagrody trochę przesadzone. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
6 Cze 2013, o 14:54 |
|
Współpracownik Gnarla
|
da sie dopilnowac takie cos , jak kongo na eventach ogarniaja to i takie drobne zabawy tez ogarna GM sa sprytne bestie...
|
6 Cze 2013, o 15:04 |
|
Administrator
|
Przy aktualizacjaacji pvp mamy w planach zrobienie czegoś zbliżonego
|
6 Cze 2013, o 15:08 |
|
Błądzący w Tunelach
|
To milutko i to bardzo xD
_________________ Roun 129 Sheed s1 Gildia: New Taern Order AvE PvP Pierwszy SH na s1 http://screenshooter.net/3350009/uprblld |
6 Cze 2013, o 19:51 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
jedno slowo nie. Dlaczego? gdyż liga koxsow łatwo da sie rozpoznac kto wygra kross/szymdaro lub ktos z top 10 lvl 75 nie maja szans
|
8 Cze 2013, o 18:08 |
|
Współpracownik Gnarla
|
nie wiadomo , nie ma czasu na odpoczynek kazdy nawet kox moze pasc wtedy ofiara 70 ... kazdy atakuje kazdego wolna amerykanka... a i nie zawsze 1 liga jest online
|
8 Cze 2013, o 18:11 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 44 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |