![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bug z AQUA i możliwośc przywrócenia insty
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Czas: Opis: Witam W ubiegłym tygodniu 30 maja o godz. 18:00 zrobiłem inste AQUA. Dziś po tygodniu 6 czerwca przed godzina 14:00 chciałem upewnić się ile dokładnie czasu mi zostało. W ten zaskoczyłem się nie miło bo przeniosło mnie bezpośrednio na instę pomimo braku upływy tygodnia czasu. A teraz tak: /rename 01.06.13 17:08 Thanator - Gzerg W ciągu tygodnia zmieniłem nick i sądzę że to jest powodem że każdy kto ma więcej platy może nieograniczoną ilość razy wchodzić na tą instancję. Proszę o stosowne zmiany w kodzie gry oraz jako że wpadłem na ten wspaniały bug wyzerowanie mi instancji ![]() |
6 Cze 2013, o 14:05 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 1 Paź 2011, o 15:38 Posty: 249 Miejscowość: Daleko Podziękowano: 150 razy Otrzymanych podziękowań: 472 razy Nick w grze: Brigitte ![]() |
Ten bug jest znany przez administracje więc w sumie "Ameryki nie odkryłeś" i chcę wiedzieć czy wchodziłeś na inste po tygodniu żeby znowu ją przejść?
_________________ LARKAS Brigitte 74 VD Mordoorr 27 BB "...and we don't know why we fear, how we feel inside..." |
6 Cze 2013, o 14:09 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Chciałem sprawdzić czas a wszedłem sam na inste solo po czym opuściłem, liczę na możliwość ponownego wejścia bo ja osobiscie o tym bugu nie wiedziałem a jeżeli administracja wiedziała można było gdzieś o tym napisać.
|
6 Cze 2013, o 14:19 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 13 Paź 2011, o 22:01 Posty: 799 Podziękowano: 66 razy Otrzymanych podziękowań: 195 razy Nick w grze: Eld ![]() |
to nie jest bug, po prostu nie ma możliwości sprawdzenia ile czasu pozostało ci aby móc kolejny raz tam wejść, bardzo wątpię że zresetują ci czas
![]() _________________ We are all the same, players in the game. |
6 Cze 2013, o 16:37 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Jeżeli widzę problem to go zgłaszam i oczekuję w tym pomocy bo wina nie leży po mojej stronie a dostawcy.
Natomiast jeżeli nie zresetują to wykorzystam skrzętnie tą możliwośc wejścia na tą instę tyle razy ile się da - plata nie jest dla mnie problemem. Dostawca daje taką możliwość więc nie widzę problemu by z tego nieskorzystać bo po pierwsze płace za to po drugie nikt z administracji nie raczył do tej pory odpisać co może oznaczać że temat został zlany, a może mają taki przykaz w końcu może generować to im dodatkowy przychód. |
6 Cze 2013, o 17:43 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
GZERG napisał(a): Jeżeli widzę problem to go zgłaszam i oczekuję w tym pomocy bo wina nie leży po mojej stronie a dostawcy. Natomiast jeżeli nie zresetują to wykorzystam skrzętnie tą możliwośc wejścia na tą instę tyle razy ile się da - plata nie jest dla mnie problemem. Dostawca daje taką możliwość więc nie widzę problemu by z tego nieskorzystać bo po pierwsze płace za to po drugie nikt z administracji nie raczył do tej pory odpisać co może oznaczać że temat został zlany, a może mają taki przykaz w końcu może generować to im dodatkowy przychód. Spokojnie, minęło dopiero niecałe 6 godzin, na pewno ktoś się odezwie. Nie ma co wyciągać pochopnych wniosków że temat został zlany. I nie kieruj się proszę postem @koperka, który chyba nie do końca zrozumiał istotę problemu, a na pewno nie jest tu decyzyjny ![]() Poczekaj proszę cierpliwie na wypowiedz osoby decyzyjnej, która może to naprawić. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
6 Cze 2013, o 18:18 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 3 Lip 2011, o 17:14 Posty: 278 Miejscowość: Wałbrzych Podziękowano: 43 razy Otrzymanych podziękowań: 127 razy Nick w grze: Jachu Serwer: Tolnor ![]() |
osoby decyzyjnej nie ma a gracz nie moze skorzystac z nowego elementu gry jakim jest instancja aqua, niech ten NPC ma dodatkową kwestię, która pozwoli na sprawdzenie czasu do następnej wyprawy i już, załatwi problem, ale wspomniany gracz niestety musi czekać
|
6 Cze 2013, o 18:57 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 13 Paź 2011, o 22:01 Posty: 799 Podziękowano: 66 razy Otrzymanych podziękowań: 195 razy Nick w grze: Eld ![]() |
_________________ We are all the same, players in the game. |
6 Cze 2013, o 19:40 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Koperek misiu kolorowy
![]() |
6 Cze 2013, o 19:50 |
![]() |
![]() |
|
wiem, odnosiłem się do tej pierwszej części z twojego otwierającego temat posta
![]() _________________ We are all the same, players in the game. |
6 Cze 2013, o 19:52 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |