Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Overkile
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 7 Cze 2013, o 21:57 Posty: 15 Miejscowość: Insta Ichiego Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DargsSapper |
Prosiłbym o zajęcie się problemem Overkili
Overkill-gdy masz ustawione na 3 lewe prawe a zabijesz potwora dwoma to pozostałym lejesz potwora z 0 hp. to mój 1 temat wiedz proszę o wyrozumiałość. _________________ "Napisz więc to,co widziałeś,i to co jest,co potem musi się stać"* * Apokalipsa św.Jana 1,19. |
9 Cze 2013, o 21:18 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Odpowiedz brzmi NIE ! : D
_________________ Sheed KaishaN Duneb Archer FakeBitti HC 1 Miejsce na turku 3vs3 msl 129 http://scr.hu/0hf8/5ltn5 http://scr.hu/0hf8/cvxok Czerwiec 14 2013r. |
9 Cze 2013, o 21:21 |
|
Zabójca Tilsai
|
ja bym chciał się dowiedzieć czego dotyczy ten 'pomysł'
_________________ We are all the same, players in the game. |
9 Cze 2013, o 21:23 |
|
Walczący z drzewcami
|
DargsSapPer napisał(a): Prosiłbym o zajęcie się problemem Overkili Overkill-gdy masz ustawione na 3 lewe prawe a zabijesz potwora dwoma to pozostałym lejesz potwora z 0 hp. to mój 1 temat wiedz proszę o wyrozumiałość. Przynosisz wstyd Sądecczyźnie. . . _________________ Lvl:132 Na |
9 Cze 2013, o 21:28 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 7 Cze 2013, o 21:57 Posty: 15 Miejscowość: Insta Ichiego Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: DargsSapper |
a tak prosiłem o wyrozumiałość
Jestem wyrozumiały, zapoznaj się proszę z zasadami tu panującymi zamiast pisać takie posty jak ten.. - rzuff _________________ "Napisz więc to,co widziałeś,i to co jest,co potem musi się stać"* * Apokalipsa św.Jana 1,19. |
9 Cze 2013, o 21:39 |
|
|
Jeśli dobrze zrozumiałem to:
kiedy ustawiam 3 ataki, zabijam przeciwnika dwoma z nich to pomimo tego że walka już powinna się skończyć uderzam trzecim atakiem odejmujac 0 - temat nadaje się do błędów |
9 Cze 2013, o 22:22 |
|
Błądzący w Tunelach
|
a może to fataliti?
|
9 Cze 2013, o 23:17 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
No mi tez sie czasem zdarzają takie bledy, ale stwierdzilem, ze nie bede pisal o tym na forum, bo szkoda je zasmiecac, gdyz to zdarza mi sie tak czesto, ze przestalem na to zwracac uwage i przyzwyczaiłem sie juz do tego. Z drugiej strony, to czasem śmiesznie wyglada, ze mob lezy, po czym wstaje i zbiera obrazenia
_________________ Tyle w temacie. http://scr.hu/0en0/b3b8j Ave dymki! Trzecie msc: 9 Ave PvP! Drugie msc: 11 Ave marne procenty! Pierwsze msc: 14.. W grze od 1.04.12 |
9 Cze 2013, o 23:31 |
|
Walczący z drzewcami
|
To spowodowane jest lagami, więc pewnie nie da się tego wyeliminowac.
|
10 Cze 2013, o 01:00 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Gorzej jak w pvp takim sposobem Twoje pt traci ataki. Bug faktycznie, dość częsty.
_________________ Nie z krzyża jestem zdjęty - Bóg. Ani czerwonej gwiazdy starzec. Kocham czerń, kocham noc, Pluję na prawo, bo kocham wolność. |
10 Cze 2013, o 02:14 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 159 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |