Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turnieje - Propozycja
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Witam,
Wpadłem na taki pomysł. Więc proszę o przeczytanie do końca. Chciałbym by za 1,2,3 miejsce dostawało się platyne paczkowaną , gdyż gracze mają dużo albo nie chcą platyn tylko ja sellnąć. Więc można było by zmienić , że dostawało by się za pierwsze 3 miejsca paczkowana platyne. _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
11 Cze 2013, o 19:17 |
|
Uczeń Heremona
|
Tekst propozycji ledwo mieści się w 1.5 linijki, a Ty na wstępie prosiszo przeczytanie do końca...
Co do propozycji, jestem na nie. Sama platyna jest wystarczającą nagrodą. Ktoś idzie na turniej z pełnym plecakiem, wygrywa i nie dostaje paczek, bo zapomniał opróżnić plecak. _________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
11 Cze 2013, o 19:33 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Każdy zawsze ma jakieś miejsce a platyna tak dużo nie zajmuje.
_________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
11 Cze 2013, o 19:33 |
|
Uczeń Simona
|
Jak pamiętam była taka propozycja. Wygrana w turnieju platyna jest dla użytku własnego a nie do tego aby jeszcze dodatkowo zarobić.
_________________ Nope. |
11 Cze 2013, o 19:43 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Kup za platyne np. pigment albo morph sprzedaj to i po problemie.
|
11 Cze 2013, o 20:17 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
pomysł slaby bo za wygraną dostaje się też kasę a za platynę możesz kupić coś dla własnego użytku
|
12 Cze 2013, o 18:50 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Łukmistrzxd napisał(a): pomysł slaby bo za wygraną dostaje się też kasę a za platynę możesz kupić coś dla własnego użytku za plate dużo nie kupisz. Skrzynke w depo , pet , morph , pigment , inhibatory coś jeszzcze ? _________________ Zapraszam do mojego pomysłu: viewtopic.php?f=121&t=34535 Zapraszam do śpiewu gracza z S4 Sesiego! viewtopic.php?f=70&t=34530 |
12 Cze 2013, o 19:21 |
|
Uczeń Simona
|
Kesus napisał(a): Łukmistrzxd napisał(a): pomysł slaby bo za wygraną dostaje się też kasę a za platynę możesz kupić coś dla własnego użytku za plate dużo nie kupisz. Skrzynke w depo , pet , morph , pigment , inhibatory coś jeszzcze ? premke, poty, imperialy, naprawa eq .. szczerze to powiem, że ciesze się z tego, że plata leci za turnieje w jakiejkolwiek formie.. równie dobrze turniej byłby na sam prestiż czy cokolwiek innego ogólnie w większości gier: obracać walutą dodatkową możesz tylko tą, którą zakupiłeś (do tego część wprowadza limit: podlicza walutę nabytą (oczywiście formą przelew/sms) i sprzedaną; w postaci sprzedana/nabyta i jeśli ten ułamek wynosi 1 sprzedaż jest zablokowana do momentu aż doładujesz sobie walutę dodatkową) dlatego uważam, że taern dość łaskawie traktuje wszelki obrót sytuacji |
12 Cze 2013, o 19:40 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 48 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |