![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd w misji "dusza kamienia"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 21 Sty 2011, o 19:01 Posty: 2181 Podziękowano: 262 razy Otrzymanych podziękowań: 697 razy Nick w grze: desacred ![]() |
Serwer: s3
Postać: Wieśmin Data: 7.2.2011 Godzina: ~ 22:20 Quest: Dusza kamienia Etap: "Wyrżnij druidów Viridiuml" Opis: Po pokonaniu pojedyńczego arcydruida na parterze zrujnowanej wieży na 1 poziomie wieży walczyłem grupą (łączenie 4 osoby) z pierwszą grupką druidów. W trakcie walki "przylagowało" i zrobiliśmy reloga. W tamtej grupce zostało 2 "napoczętych" druidów do dobicia jednak nie można dalej walczyc bo jest ikonka walki na nich i komunikat że są w trakcie walki. _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
7 Lut 2011, o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Zacięta walka. Tutaj trzeba eksperta, dryga.
![]() _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
7 Lut 2011, o 23:38 |
![]() |
![]() |
|
Chodząca legenda ![]() Rejestracja: 21 Sty 2011, o 19:01 Posty: 2181 Podziękowano: 262 razy Otrzymanych podziękowań: 697 razy Nick w grze: desacred ![]() |
Ok, kiedy mogę spodziewać się usunięcia buga ?
_________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
8 Lut 2011, o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Jak tylko drygu będzie miał chwilkę.
Rozumiem, że dwóch z czterech druidów w zrujnowanej wieży zawiesiło się i jest w trakcie walki bez przeciwnika. Mogę zresetować etap questa lub przeskoczyć do następnego, ale nie wiem jak to wpłynie na instancję. Właśnie, instancja. Coś się zmieniło przez ten czas? _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
8 Lut 2011, o 12:14 |
![]() |
![]() |
|
Teraz nie mam jak sprawdzić niestety, wieczorem dam znać jak to wygląda czy nadal "walczą".
Edit. Ok, wygląda na to że zniknęli. Tylko teraz kwestia czy ilość druidów która pozostała będzie taka jak wymagana w ZD do ukończenia go. Edit. Jest ok, zaliczyło zadanie. _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
8 Lut 2011, o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |