![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wczytywanie map/walki. ( S4 ).
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Nats Czas: 12.06.2013 20:00 Opis: Witam. Od dnia 14.06 ( tj. wczoraj ) po turnieju, który odbył się na s4 mam straszne problemy z wczytywaniem map/walk. Jak to wygląda? Opiszę: a) wczytywanie mapy gdy przejdę: - wariant pierwszy: wyświetla mi się 0 % przez około 1-2 minuty aż w końcu w miarę względnie ruszy. - wariant drugi: załaduje mi się dość sprawnie, lecz mam czarny obraz. Nic nie widać, nic nie można zrobić. Po 2-3 minutach ustępuje. Lagów brak, ms normalny ( 30 - mam taki zawsze ). Podobnie jest podczas logowania. Czasami oczywiście przejdę przez mapę bez problemów, załaduje się bardzo sprawnie. b) wczytywanie walki: Mniej więcej sprawnie, do ostatniego obiektu: czyli gotowości gracza. Wrzuca mnie do walki po około 1-2 minutach od rozpoczęcia się ładowania. To jest tak bardzo często ( prawie zawsze ) inaczej niż w przypadku logowania. Jakie kroki podjąłem: - czyszczenie historii ( pamięć podręczna ciasta etc ). - zmiana przeglądarki - reinstalacja przeglądarki - skanowanie komputera - oczyszczanie komputera Oczywiście dodam, że to nie wina internetu gdyż poza taernem działa bez zarzutów. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. |
15 Cze 2013, o 19:53 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Lut 2012, o 19:23 Posty: 533 Miejscowość: Podrzecze (małopolskie) Podziękowano: 370 razy Otrzymanych podziękowań: 229 razy Nick w grze: Basfau ![]() |
GM z s3 Nibarski pisał, żeby czyścić ciasteczka po każdym upie.
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
15 Cze 2013, o 20:28 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Wyczyściłem, tak jak napisałem- wciąż to samo mam
![]() |
15 Cze 2013, o 20:36 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Mam identyczny problem na S2, również od wczoraj. Poza czyszczeniem ciasteczek i zmianą przeglądarki reinstallowałem jave oraz flasha i też nie pomogło.
|
15 Cze 2013, o 23:45 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 27 Gru 2012, o 00:58 Posty: 19 Miejscowość: Władysławowo Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Eist ![]() |
Również mam ten problem na s3 tak jak i większość moich znajomych. Wykonałem wszystkie powyżej wymienione czynności, i jestem w szoku bo mimo neta 150 mam lagi...
|
16 Cze 2013, o 02:38 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |