![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
motyl nie leczy sam siebie??
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: XTengu Czas: Opis: witam zauważyłem u swojego peta - motylek - że po ostatniej aktualizacji, czyli dzisiaj, nie leczy sam siebie. Nie było tego problemu dotychczas. Sprawdzałem dwa razy 2 razy zgon peta. Gdy poprosiłem o sprawdzenie tego kolegę, który także ma motyla, ten stwierdził ,że u niego wszystko w porządku i moje pytanie , czy to celowe wprowadzenie czy tylko jakiś błąd w mojej postaci pozdrawiam |
|
15 Cze 2013, o 18:29 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
U mnie identyczna sytuacja.
Serwer: S1 Nazwa postaci: AniaKwiat Motyl nie leczy sie wcale, majac nawet znikoma ilosc hp, natomiast leczy mnie, gdy ubytek w hp to np. tylko 200 hp. |
|
15 Cze 2013, o 22:06 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
No i ja mam ten problem po upie. Motyl wcale się nie leczy. Ze dwa razy może uleczył mnie ale wtedy jak miałem prawie całe hp
_________________ Jam jest Nagini |
|
16 Cze 2013, o 00:31 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 3 Lis 2012, o 13:51 Posty: 37 Miejscowość: Wołomin Podziękowano: 32 razy Otrzymanych podziękowań: 7 razy ![]() |
Też mam ten problem. Tyle, że mój w ogóle nie leczy...
_________________ Legionistaa - sheed 76 Krzychu - druid 75 AveDymki - voodoo 33 MrsTarcza - rycerz 41 Nie programujcie w święta - bug się rodzi. |
|
16 Cze 2013, o 08:07 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Właśnie wszedłem napisać ten sam temat, i widze że nie jestem jedyny. Po ostatnim updacie wydaje mi sie, że pet nie chce sie sam leczyć. Właściciela-leczy, siebie nie. Wątpie żeby było to przypadkowo, gdyż innym znajomym też odmawiał posluszeństwa. Z tego, co GM mi pisał(S2) u motyla nie zostały wprowadzone żadne zmiany.
|
|
16 Cze 2013, o 11:57 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
mi GM napisal, ze moze to jedynie zglosic, a jesli temat jest na forum, to ktos sie tym zajmie
nie interesuje mnie zbytnio, czy ktos grzebal przy motylu czy nie prawda jest taka, ze nie dziala jak trzeba i motyl co chwile pada- nie da sie grac trace czas na czekanie az sie uleczy (4 godziny to DUZO za duzo), a i tak padnie, nawet na glupich wilkach naprawic to trzeba, bo jak tu grac ![]() ![]() |
|
16 Cze 2013, o 12:11 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 1 Lip 2012, o 17:05 Posty: 2 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
U mnie na s4 to samo i zazdroszczę mojemu koledze bo on mówi że jego się leczy :/ Mój jak ma nawet 200hp to się nie rusza z lekaniem!!!
|
|
16 Cze 2013, o 13:10 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 30 Lis 2011, o 22:11 Posty: 25 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Witam
Mam motyla na s2 i po ostatnim upie pojawił się u mnie ten sam problem. Motyl nie leczy sam siebie. Pozdrawiam _________________ bla bla bla próba szpreja |
|
16 Cze 2013, o 16:09 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 4 Sie 2012, o 18:43 Posty: 18 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: Thorges ![]() |
Potwierdzam - u mnie to samo, nie leczy siebie.
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w żadnym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny! |
|
16 Cze 2013, o 17:29 |
![]() |
|
![]() |
||
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
Nic w petach klatkowych nie było zmieniane i przyglądamy się sprawie - nie planowaliśmy żadnych tego typu zmian a jeślibyśmy je wprowadzili to na pewno byśmy Was o tym poinformowali.
Drygu tropi już ewentualny błąd i jak tylko go namierzy natychmiast wrzucimy poprawkę. |
|
16 Cze 2013, o 18:45 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 19 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |